VIP Reis Berlijn Marathon zaterdag 28 september 2019 - zondag 29 september 2019

PROGRAMMA
Op zaterdagmorgen 28 september is al vroeg het vertrek vanaf Schiphol. Na een goed uur is aan het begin van de avond de aankomst op de luchthaven Berlijn Tegel. Daar wacht een touringcar voor een rit van minder dan een half uur naar hotel Crown Plaza in het hart van de Duitse hoofdstad.

Na te hebben ingecheckt is het tijd Berlijn beter te leren kennen. Dat kan op de beste manier met een lokale gids én in het voertuig wat enkele decennia geleden het straatbeeld in Oost-Duitsland
bepaalde; de Trabant! Gedurende een ruim twee uur durende tour wordt in de auto die in 1991 voor het laatste werd geproduceerd Berlijn verkend, waarbij via de autoradio de geschiedenis van de stad en bijzondere wetenswaardigheden voorbij komen. Vanaf het eindpunt van de “Trabi Safari” is het slechts een stukje wandelen naar één van Duitslands bekendste gebouwen. De Rijksdag is sinds 1999 de plek waar het Duitse parlement zetelt, maar al bijna honderd jaar een belangrijke plek inneemt in de geschiedenis van Duitsland. Op deze historische plek bevindt zich direct naast de imposante glazen koepel het restaurant waar die middag de lunch plaats vindt. Bij goed weer zelfs buiten in de zon met geweldig uitzicht over de stad!

Na de lunch kunnen enkele uren vrij worden ingevuld, waarbij het bijvoorbeeld mogelijk is de skate marathon, die over hetzelfde parcours loopt als de marathon van de volgende dag, te bekijken. Uiteraard zijn de talloze winkels en bezienswaardigheden op zaterdagmiddag gewoon
geopend.

Een goed diner op de avond voor de marathon is van groot belang. Dit vindt plaats in hotel Intercontinental, waar tijdens het marathonweekend de topatleten van het NN Running Team verblijven. Een mooie locatie om met het begeleidingsteam van het NN Running Team vooruit te blikken op de volgende dag. Wat zijn de kansen op wéér een overwinning van atleet uit het team en zal na vier jaar eindelijk het wereldrecord verbroken worden?

De zondag staat vanaf begin tot eind in het teken van de BMW Berlin Marathon. De start van de snelste marathon ter wereld is al om 9.15 uur, dus na het vroege ontbijt staat het vertrek naar de nabijgelegen start gepland. Daar treffen de topatleten en tienduizenden andere deelnemers de laatste voorbereidingen voor hun 42.195 meter. De hele stad zal in de ban zijn van de marathon en honderdduizenden toeschouwers zullen de deelnemers luidkeels aanmoedigen op weg naar
de finish. Na iets meer dan twee uur keren de snelste deelnemers al weer terug bij de Brandenburger Tor, waar de finish ligt.

Zal het de atleten van het NN Running Team ook dit jaar weer lukken om de hoogste treden van het podium te beklimmen? Indien mogelijk wordt ’s middag samen met één van de marathondeelnemers en/of begeleiding terug geblikt op de race. Hopelijk is daarbij ook gelegenheid met champagne te proosten op de overwinning van de marathon.

Aan het eind van de middag is het vertrek naar de luchthaven Tegel voor de terugvlucht naar Amsterdam, waar eenmaal aangekomen een lange maar onvergetelijke marathondag eindigt.

LET OP:
U sluit aan bij de sponsorgroep van het NN Running Team. Deze reis vindt alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen vanuit deze sponsorgroep. De reis wordt volledig verzorgd door TUI en de vlucht wordt verzorgd door KLM. Uw boeking wordt dus doorgezet naar de partners van het NN Running Team en Global Sports Communication.

Voor deze reis gelden de Algemene Voorwaarden van TUI en de ANVR Reisvoorwaarden. XPRNCS.com is niet de organiserende partij.

  • Inclusief retourvlucht met KLM
  • Inclusief transfers
  • Trabanten tour door Berlijn
  • Inclusief lunch op zaterdag op het dak van de Rijksdag
  • Inclusief diner met voorbeschouwing
  • VIP plaatsen tijdens BMW Berlin Marathon
  • Organisatie en (reis)begeleiding door TUI
  • * Onder voorbehoud van beschikbaarheid en minimale groepsgrootte
VIP Reis Berlijn Marathon zaterdag 28 september 2019 - zondag 29 september 2019
€ 1.049,00 per persoon (obv 2 personen per kamer)
Terug naar BMW Berlin Marathon 2019
Om dit arrangement te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn. Inloggen of maak een account.