Partner van Spieren voor Spieren

EK Veldrijden zondag 8 november 2020 om 12:00 in Autotron, Rosmalen

zondag 8 november 2020
12:00
Autotron, Rosmalen
Ik heb interesse in dit event

Het EK Veldrijden op 7 & 8 november 2020 is één van de grootste wielerevents in Nederland dit jaar.
Vele duizenden wielerfanaten uit Nederland, België en andere landen komen naar Autotron Rosmalen in de gemeente ‘s-Hertogenbosch om hun wielerhelden aan het werk te zien en een fantastische dag vol inspiratie te beleven. Op zaterdag worden de wedstrijden voor de Masterscategorieën gehouden en op zondag strijden de categorieën Junior-vrouwen, Junior-Mannen, Belofte-Vrouwen, Belofte-Mannen, Elite-Vrouwen en de Elite-Mannen om de Europese titels. Bij de mannen is Mathieu van der Poel de titelverdediger en bij de vrouwen zullen de Nederlandse dames Yara Kastelijn, Ceylin del Carmen Alvarado, Annemarie Worst en Marianne Vos er ongetwijfeld alles aan doen om de titel opnieuw voor Nederland in de wacht te slepen.

Door de verwachte deelname van de internationale toppers in de verschillende categorieën gaat het een zinderend evenement worden, waarbij de Nederlandse en Belgische renners steeds meer concurrentie krijgen van toprenners uit andere Europese landen. Wij zien dan ook enorm uit naar dit EK Veldrijden en hopen u als VIP-gast te mogen verwelkomen op zondag 8 november.

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.