PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

4* Morfeo hotel arrangement vrijdag 30 augustus 2024 - t/m maandag 2 september 2024

Bezoek de Grand-Prix van Italië, Monza. met retour vliegtickets, een weekendticket, transfers en een 4* hotel ben je helemaal voorzien van een geheel georganiseerde reis.

 • Weekendticket Prima Varianta 8b tribune(zaterdag en zondag)
 • 3 Nachten in het 4* Morfeo hotel met ontbijt
 • Transfers tussen het hotel en het circuit
 • De tickets
  Met deze tickets heb je toegang tot de Prima Varianta 8b tribune waar je de coureurs de eerste bochten combinatie in ziet duiken. Hierna kijk je weg over het eerste lange stuk van het circuit.

  Zit u liever op een andere plek? Wij kijken graag voor u naar de mogelijkheden!

  Programma
  Dag 1: vrijdag 30 augustus 2024
  Op vrijdag in de ochtend vertrek je vanaf Eindhoven naar Milaan Bergamo. Na een geschatte vluchttijd van één uur en twintig minuten staat er een transfer klaar voor de rit naar het hotel. Tijdens de Grand Prix van Italië is de transfer van het vliegveld tot aan het hotel én de busrit op zaterdag en zondag van en naar het circuit geregeld! Vrijdagmiddag en avond is er in ieder geval nog genoeg tijd voor jou en je medereizigers om te genieten van een authentieke Italiaanse pasta of pizza.

  Dag 2: zaterdag 31 augustus 2024
  Na het goede ontbijt staat de eerste rit naar het circuit van Monza op het programma. In een kleine drie kwartier word jij vanaf jouw hotel naar het Autodromo Nazionale di Monza gebracht. Hier zul jij getuige zijn van de derde vrije training én de kwalificatie voor de grote race van zondag. Wie weet zich tot een poleposition te rijden? Gaat Max Verstappen als nummer één starten? Of wordt het toch een Ferrari-coureur die op de ’thuisbasis’ indruk weet te maken?

  Dag 3: zondag 1 september 2024
  Zondag is traditiegetrouw dé dag van de race. Ook op Monza wijkt men daar niet vanaf. Voordat we weten wie het podium mogen bestijgen, zijn jullie eerst getuige van de Formule 2. De tweede raceklasse speelt zich voorafgaand aan de grote race af. Leuk om alvast wat aanstormende talenten te spotten! Uiteindelijk gaat het maar om één ding: de grote jongens tegen elkaar zien racen. Geniet van wereldsterren als Lewis Hamilton, Lando Norris en Max Verstappen wanneer zij over het circuit van Monza vliegen en vechten om die eerste plek!

  Dag 4: maandag 2 september 2024
  De laatste dag van de Grand Prix-reis naar Italië is aangebroken. Na een stevig ontbijt is het tijd om de koffers in te pakken. Je hebt nog de hele dag om te genieten van de stad Milaan. Vanaf het hotel zorgen wij dat jij op tijd op het vliegveld bent. Wat je in ieder geval meeneemt aan extra bagage op de terugreis? Fantastische herinneringen!

  De prijs is obv twee personen

  • Weekendticket Prima Varianta 8b tribune
  • Vierdaagse reis
  • 3 Overnachtingen in het 3* Morfeo Hotel met ontbijt (vrijdag t/m maandag)
  • Transfers
  • begeleiding tijdens de reis
  4* Morfeo hotel arrangement vrijdag 30 augustus 2024 - t/m maandag 2 september 2024
  € 1.449,00 (ex. BTW) per persoon (obv 2 personen per kamer)

  Extra opties

  Single room toeslag
  € 210,00 (ex. BTW) per persoon

  Wilt u liever alleen op uw hotelkamer? Boek dan deze toeslag per persoon.

  • Single room toeslag