Partner van Spieren voor Spieren

Weekend Beachclub arrangement zaterdag 4 september 2021 - & zondag 5 september

Eindelijk weer een F1 race in Nederland! Wat hebben we er lang op moeten wachten, maar nu gaat het dan toch écht gebeuren en u kunt daar met uw gasten nog bij zijn. Het weekend arrangement is voor zaterdag 4 september én zondag 5 september.

U heeft twee dagen toegang tot het circuit en u heeft eigen plaatsen op één van de zilver-tribunes. U en uw gasten genieten dus lekker zittend van alle actie!

U maakt twee dagen gebruik van VIP Hospitality in Beachclub Sandy Hill; recht tegenover de hoofdingang van het circuit. Om de drukte voor te zijn kunt u in deze Beachclub heerlijk komen ontbijten, uiteraard is koffie, thee en fris de hele dag inbegrepen.

Is er ’s middags even geen actie op het circuit? Kom dan lekker lunchen met uitzicht op zee om even tot rust te komen en uit de drukte van het circuit te zijn. Dan natuurlijk snel weer terug voor het vervolg van het programma.

Zodra het programma is afgelopen op het circuit, steken wij de BBQ aan op het terras Beachclub Sandy Hill. Dan zorgt de chefkok ervoor dat u en uw gasten heerlijk genieten van een rijk gevuld BBQ buffet met de ondergaande zon in de Noordzee. Dat is ultiem nagenieten van de kwalificatie of de race. Op deze relaxte manier vermijdt u de drukte rondom het circuit.

Wellicht drinkt u graag een biertje of wijntje met uw gasten? In het arrangement zitten reeds 10 muntjes per persoon per dag om een alcoholische versnapering te bestellen.

NB: Er zit géén overnachting bij dit arrangement.
Er wordt aan gewerkt om overnachtingen aan te kunnen aanbieden. Meer info volgt.

Na ontvangst van uw betaling is het arrangement pas geboekt.

Indien het evenement, in verband met corona-maatregelen, zonder (of met beperkt) publiek plaats zal vinden, nemen we met u contact op voor een refund of doorplaatsing naar 2022. Bij een refund brengen wij een handeling fee van €45,- per persoon in rekening. Vanaf 42 dagen voor de Grand Prix is een refund niet meer mogelijk en wordt het automatisch een doorplaatsing naar volgend jaar.

  • Tribunekaarten voor zaterdag & zondag (zilver)
  • Inclusief twee dagen ontbijt in Sandy Hill
  • Inclusief twee dagen lunch in Sandy Hill
  • Inclusief twee dagen BBQ buffet in Sandy Hill
  • Onbeperkt koffie, thee, water & fris in Sandy Hill
  • 10 alcoholische consumpties per persoon per dag In Sandy Hill
  • Let op: geen overnachting!
Uitverkocht
Weekend Beachclub arrangement zaterdag 4 september 2021 - & zondag 5 september
€ 975,00 per persoon
Terug naar F1 Nederland