Partner van Spieren voor Spieren

Weekend arrangement (incl. beachclub & brons tribune & verblijf) vrijdag 2 september 2022 - t/m maandag 5 september

De 2021 editie van de F1 van Nederland was ge-wel-dig! U kunt er (weer) bij zijn met uw gasten in 2022. Reserveer nu alvast uw arrangementen en mis niets van de actie!

Verblijf
Dit weekend arrangement start al op vrijdag 2 september als u zich aan het einde van de middag meldt op Vakantiepark Duinresort Dunimar (in Noordwijkerhout) waar u incheckt in uw 6-persoons bungalow. Rond 19:00 uur steekt onze chef de BBQ aan en bereidt een overheerlijke maaltijd voor u en uw gasten.

Op zaterdag- en zondagochtend brengt de transferbus u naar het circuit en ’s avonds na het feestje in de Beach Club weer terug. Uiteraard kunt u ook fietsen meenemen (of op verzoek huren) om op eigen gelegenheid op en neer te gaan. Dit is ongeveer 30 minuten fietsen.

U heeft twee dagen toegang tot het circuit, waar u zitplaatsen heeft op één van de brons tribunes. U kunt met uw gasten maximaal gaan genieten van alle actie!

Arrangement met beachclub
U kunt twee dagen gebruik maken van de hospitality in een beachclub; recht tegenover de hoofdingang van het circuit. De Beachclub opent om 10:30 uur waar u kunt komen genieten van het inbegrepen brunchbuffet.

Na de brunch vertrekt u met uw gasten naar het circuit om te genieten van de actie. Na het programma wordt u in de Beachclub verwelkomt met een ijskoud drankje en fingerfood.

Rond 19:00 uur steken wij de BBQ aan op het terras van de beachclub. Dan zorgt de chefkok ervoor dat u en uw gasten heerlijk genieten van een luxe BBQ met de ondergaande zon in de Noordzee. Dat is ultiem nagenieten van de kwalificatie en de race. Op deze relaxte manier vermijdt u de drukte rondom het circuit.

Op zaterdagavond én zondagavond staat een beachparty gepland, inclusief zanger en DJ! Het hele weekend geniet u van een open bar met ‘binnenlands gedistilleerd’ assortiment. Andere dranken zijn uiteraard ook verkrijgbaar (tegen betaling).

Voorwaarden
Prijs is per persoon op basis van een boeking per 6 personen.
Prijzen zijn exclusief 21% BTW.
Boekingen zijn definitief na ontvangst van de betaling.

Indien het evenement, bijvoorbeeld in verband met corona-maatregelen, zonder (of met beperkt) publiek plaats vindt, nemen we met u contact op voor een refund of doorplaatsing naar 2023. Bij een refund brengen wij een handeling fee van €45,- per persoon in rekening. Vanaf 1 juli 2022 is een refund niet meer mogelijk en wordt het automatisch een doorplaatsing naar de volgende editie.

Vragen? Neem contact met ons op!

  • Brons tribunekaarten voor zaterdag & zondag
  • Inclusief twee dagen brunchbuffet in de Beachclub
  • Inclusief twee dagen Open Bar (binnenlands gedestilleerd)
  • Inclusief twee dagen luxe BBQ in de Beachclub
  • Besloten feest met live entertainment met DJ & zanger
  • Inclusief 6-persoons bungalow (vrijdag-maandag) op Dunimar
  • Zaterdag & Zondag een transfer van en naar circuit
  • Welkomst BBQ op Dunimar op vrijdagavond
  • Eén parkeerplaats op Dunimar
Uitverkocht
Weekend arrangement (incl. beachclub & brons tribune & verblijf) vrijdag 2 september 2022 - t/m maandag 5 september
€ 1.495,00 per persoon (obv 6 personen)
Terug naar F1 Nederland