Partner van Spieren voor Spieren

Luxe Sherpa tent arrangement zondag 2 juli 2023 - vrijdag t/m maandag

U wilt kamperen in luxe met het comfort van een hotel? Bespaar uzelf de moeite van het zoeken naar een kampeerplaats, het opzetten van een tent of het huren van een camper. Met onze geprefabriceerde accommodaties wacht een volledig uitgeruste accommodatie op u.

Racecamp

Onze Sherpa tent is een bijzonder comfortabel uitgeruste versie van ons ‘glamping’ aanbod voor vier personen. Elke tent heeft een vier eigen bedden met een matras, beddengoed en elektriciteit. Daarnaast serveren wij iedere* ochtend een vers ontbijt en is er op vrijdagavond een BBQ op ons binnenterrein inbegrepen. Geniet van de wereld van ‘glamping’ rond de Formule 1 op de Red Bull Ring. U hoeft alleen maar te arriveren met uw bagage, uw intrek nemen en u kunt op pad voor een geweldig Formule 1 weekend!

Racing Haus Dietrich

Naast het inbegrepen reguliere ticket (General Admission staanplaats) organiseert XPRNCS hospitality met hapje, drankje en DJ bij ‘Racing Haus Dietrich’. Dit is een ouderwets gezellige Oostenrijkse boerderij met vooral gezelligheid en gemoedelijkheid. Haus Dietrich is op de Schönberg en heeft daardoor zicht op het circuit. Uiteraard kun je tijdens de kwalificatie en de race dichterbij op het circuit gaan kijken op alle General Admission plaatsen. Uiteraard zijn upgrades naar goede tribunes ook beschikbaar. Neem daarvoor even contact op!

* het ontbijt op maandagochtend is enkel mogelijk per vooraanmelding i.v.m. verschillende vertrektijden.

  • Inclusief toegang tot het circuit (General Admission staanplaats)
  • Ingerichte tent met 4 bedden met matras
  • Inclusief beddengoed
  • Loopafstand van het circuit
  • Inclusief één parkeerplaats voor uw auto
  • Ontbijt inbegrepen
  • BBQ op vrijdagavond inbegrepen
  • Inclusief elektriciteit
Luxe Sherpa tent arrangement zondag 2 juli 2023 - vrijdag t/m maandag
€ 695,00 (ex. BTW) per persoon (obv 4 personen)

Extra opties

Racing Haus Dietrich (zaterdag & zondag)
€ 199,00 (ex. BTW) per persoon
Racing Haus Dietrich (enkele dag)
€ 149,00 (ex. BTW) per persoon
Terug naar F1 Oostenrijk 2023