Partner van Spieren voor Spieren

Mobitels Arrangement zondag 2 juli 2023 - vrijdag t/m maandag

U wilt kamperen in luxe met het comfort van een hotel? Bespaar uzelf de moeite van het zoeken naar een kampeerplaats, het opzetten van een tent of het huren van een camper. Met het mobitel wacht een volledig uitgeruste accommodatie op u.

Het Mobitel bevat twee comfortabele- en gedekte bedden, eigen sanitaire voorzieningen, een mini bar, TV, airco en voldoende kastruimte.

Racecamp
Daarnaast serveren wij iedere* ochtend een vers ontbijt en is er op vrijdagavond een BBQ op ons Racecamp inbegrepen. Geniet van de wereld van ‘glamping’ rond de Formule 1 op de Red Bull Ring. U hoeft alleen maar te arriveren met uw bagage, uw intrek nemen en u kunt op pad voor een geweldig motorsportweekend!

Toegangskaarten
Bent u nog op zoek naar de beste toegnagskaarten voor de Grand Prix van Oostenrijk? Neem dan even contact op. Van Paddock Club tot General Admission, wij stellen graag het beste aan u voor!

Racing Haus Dietrich
Naast de reguliere tickets organiseert XPRNCS hospitality met hapje, drankje en DJ bij ‘Racing Haus Dietrich’. Dit is een ouderwets gezellige Oostenrijkse boerderij met vooral gezelligheid en gemoedelijkheid. Haus Dietrich is op de Schonberg en heeft daardoor zicht op het circuit. Uiteraard kun je tijdens de kwalificatie en de race dichterbij op het circuit gaan kijken. De T-3 tribune is ook vlakbij Haus Dietrich, op 6 minuten lopen.

  • Inclusief twee comfortabele- en gedekte bedden
  • Ontbijt inbegrepen
  • Eigen sanitaire voorzieningen
  • Loopafstand van het circuit
  • BBQ op vrijdagavond inbegrepen
  • Eigen TV, airco, mini bar en opbergruimte per kamer
  • Inclusief één parkeerplaats voor uw auto naast het mobitel
Mobitels Arrangement zondag 2 juli 2023 - vrijdag t/m maandag
€ 1.950,00 (ex. BTW) per bed (o.b.v. 2 personen per kamer)

Extra opties

Racing Haus Dietrich (zaterdag & zondag)
€ 199,00 (ex. BTW) per persoon
Racing Haus Dietrich (enkele dag)
€ 149,00 (ex. BTW) per persoon
Extra Mobitels bed
€ 150,00 (ex. BTW) per bed
Terug naar F1 Oostenrijk 2023