PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Mobitels Arrangement donderdag 27 juni 2024 - t/m maandag 1 juli

Het beperkt aantal hotels rondom het circuit is al voor jaren volgeboekt, maar wij hebben iets heel speciaals! Wij bieden een 4-daagse verblijf in hotelkamer “op het circuit” aan, in het unieke mobiele hotel.

Het Mobitel is een mobiel hotel met zes comfortabele kamers. Iedere kamer beschikt over twee bedden, een eigen badkamer met een regendouche, toilet, minibar, airconditioning, WiFi en LED televisie.

Hoe ziet uw verblijf er uit?

Donderdag
Vandaag komt u (op eigen vervoer) aan in Oostenrijk en kunt u direct inchecken om de nacht door te brengen in uw luxe hotelkamer.

Vrijdag
Nadat u uitgeslapen bent verzorgen we een ontbijtbuffet voor u en heeft u de dag ter vrije besteding. Uiteraard kunt u naar het circuit om daar de vrije trainingen te bekijken met uw (nog aan te schaffen toegangskaart). Op vrijdagavond geniet u met de andere gasten van een verzorgde BBQ en een drankje.

Zaterdag
Na een heerlijke nachtrust geniet u van een ontbijtbuffet verzorgd door onze kok zodat u met een volle maag richting alle actie op het circuit kunt lopen, want zo dichtbij zit u. U bekijkt de derde vrije training en kwalificatie vanaf tribune T3 (bocht 3) of vanaf een staanplaats. Na de kwalificatie gaan we terug naar onze RaceCamp camping en heeft u toegang tot onze eigen RaceCamp feesttent.

Zondag
Deze zondagochtend wordt u gewekt met een heerlijk ontbijtbuffet en wandelt u daarna naar het circuit, want het is de dag van de race. Ook vandaag zit u op een gereserveerde plaats op tribune T3 en heeft u naast goed zicht op bocht 3 een prachtig zicht over de rest van het circuit door de verhoogde ligging. De andere optie is uiteraard een General Admission staanplaats.

Na de race (en hopelijk overwinning van Max) staat de DJ weer klaar in de feesttent op de camping en gaat het (overwinnings-)feest nog even door!

Maandag
Aan al het moois komt een eind en ook aan dit geweldige weekend. U kunt op bestelling een ontbijtje/lunch meenemen in de auto als u vroeg vertrekt zodat u niet met lege maag gaat reizen.

Tarief € 2.950,- obv 2 personen met 4 nachten (do-ma) inclusief BBQ op vrijdag, dagelijks ontbijtbuffet en en toegang tot exclusieve feestavonden.

Prijzen zijn exclusief toegangskaart voor de Austrian GP! U kunt wel toegangskaarten toevoegen aan uw bestelling.

* Het ontbijt op maandagochtend is enkel mogelijk per vooraanmelding i.v.m. verschillende vertrektijden.

  • Inclusief twee comfortabele- en gedekte bedden
  • Ontbijt inbegrepen
  • Eigen sanitaire voorzieningen
  • Loopafstand van het circuit
  • BBQ op vrijdagavond inbegrepen
  • Eigen TV, airco, mini bar en opbergruimte per kamer
  • Inclusief één parkeerplaats voor uw auto naast het mobitel
  • Toegang tot RaceCamp feesttent
Mobitels Arrangement donderdag 27 juni 2024 - t/m maandag 1 juli
€ 2.750,00 (ex. BTW) per kamer (o.b.v. 2 personen)

Extra opties

General admission weekendticket
€ 195,00 (ex. BTW) per ticket

Geniet van alle actie met een heerlijke staanplaats op de grasrijke berg langs het circuit. Door de hoge ligging heeft u een prachtig uitzicht over het circuit.

  • Staanplaats voor het weekend
T-3 weekendticket
€ 555,00 (ex. BTW) per ticket

Geniet van de actie op de prachtige tribune in bocht 3 (T3). Door de hoge ligging heeft u een prachtig zicht over het circuit.

  • Gereserveerde zitplaats T3
Extra auto op parkeerplaats
€ 25,00 (ex. BTW) per auto
Terug naar F1 Oostenrijk