3-daagse vliegreis Milton Keynes vrijdag 20 september 2019 - zondag 22 september 2019

De Red Bull Racing fabriek is geen locatie waar u zo maar naar toe kan gaan en een rondleiding kan boeken. In samenwerking met een Official Partner van RBR kunnen wij op XPRNCS.com wél een fabrieksbezoek voor u en uw gasten organiseren. Omdat wij ook erg van de Premier League houden is deze 3-daagse trip een prachtige combinatie van Formule 1 en voetbal op topniveau.

Hoe gaat uw reis eruit zien?

Vrijdag 20 september 2019
In de ochtend vertrekken we al vroeg van Schiphol naar Londen. Eenmaal aangekomen in Londen staat de transfer klaar en rijden we naar Milton Keynes voor het fabrieksbezoek. In zo’n 2,5 uur wordt u door een Engelse gids rondgeleid en laten ze u alles zien! Van gewonnen trofeeën tot windtunnel en van werkplaatsen tot koolstofvezelproductie.

Na de tour vertrekken we als groep richting het beroemde Whittlebury Hall (vlakbij Silverstone) en lunchen we gezamenlijk in de Silverstone Bar. Nostalgie ten top! Hier nuttigt u een sandwich met een drankje.

Na afloop gaat u naar uw hotel nabij Londen voor incheck. Vanaf dat moment ben u vrij om op eigen tempo de wereldstad Londen te verkennen.

Zaterdag 21 september 2019
Zodra u uitgeslapen bent van uw avond in Londen geniet u van een stevig ontbijt en daarna heeft u nog wat vrije tijd ter beschikking. In de middag bezoeken we een Premier League wedstrijd in Londen. Welke dat is maken we bekend zodra het speelschema definitief is.
Na de imponerende sfeerbeleving in de Premier League kunt u gaan bijkomen in de stad of de transfer neemt u mee terug naar het hotel.

Zondag 22 september 2019
Na het ontbijt checkt u uit en rijden we retour naar de luchthaven, waar u rond de middag retour vliegt naar Londen. U bent een geweldige, sportieve ervaring rijker waar u en uw gasten nog lang over na zullen praten!

Let op: de minimale leeftijd voor deelname aan dit arrangement is 16 jaar!

  • Retourvlucht Amsterdam <--> Londen
  • Rondleiding Red Bull Racing fabriek
  • Lunch in Whittlebury Hall
  • Bezoek Premier League wedstrijd
  • Alle transfers
  • Twee overnachtingen ***-sterren (incl. ontbijt)
3-daagse vliegreis Milton Keynes vrijdag 20 september 2019 - zondag 22 september 2019
€ 930,00 per persoon (obv 2 persoonskamer)
Terug naar Fabrieksbezoek Red Bull Racing
Om dit arrangement te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn. Inloggen of maak een account.