Partner van Spieren voor Spieren

FC Den Bosch – Roda JC vrijdag 19 januari 2024 om 20:00 in Stadion De Vliert

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met FC Den Bosch

Event datum is bevestigd
vrijdag 19 januari 2024
20:00
Stadion De Vliert
Ik heb interesse in dit event

FC Den Bosch, de trots van ’s-Hertogenbosch, de hoofdstad van Noord-Brabant. Sinds 1965 en met een roemrijke historie, spelend in het mooie traditionele blauwwit. Met haar thuisbasis Stadion ‘De Vliert’, een begrip in voetballand. Daar waar de Brabantse gastvrijheid typerend én zo vanzelfsprekend is. In een zeer sfeervolle, aangename én Bourgondische omgeving treft u daar het grootste zakelijk netwerk van ’s-Hertogenbosch en omgeving aan. Bedrijven en ondernemingen van groot tot klein en vertegenwoordigers uit elke mogelijke branche.

Bij FC Den Bosch komt u een warm en gastvrij welkom tegemoet en bent u in de gelegenheid om uw relaties op een passende en zeer verrassende wijze te ontvangen en te fêteren. Van de mogelijkheden van de sfeervolle Loge 1965, de stijlvolle Founderslounge, de Businesslounge én Skybox ‘Den Box’ tot en met het zeer gezellige en sfeervolle Voetbalcafé op de eerste etage van het hoofdgebouw. Geniet vanuit een luxe business seat van alle spanning van de thuiswedstrijden van FC Den Bosch, waarbij u voorafgaand, in de rust en na afloop van de wedstrijden in zeer goede handen bent bij onze huiscateraar.

Wilt u de wedstrijd FC Den Bosch – Roda JC bezoeken in de Business Club van FC Den Bosch in Stadion De Vliert? Selecteer hieronder de beschikbare arrangementen of neem even contact met ons op.

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.