Partner van Spieren voor Spieren

Fortuna Sittard – RKC Waalwijk zaterdag 15 oktober 2022 om 20:00 in Fortuna Sittard Stadion, Sittard

zaterdag 15 oktober 2022
20:00
Fortuna Sittard Stadion, Sittard
Ik heb interesse in dit event

Fortuna Sittard is de betaald voetbal organisatie in de gemeente Sittard-Geleen. Fortuna Sittard is in 1968 ontstaan na een fusie tussen Sittardia en Fortuna ’54. Fortuna Sittard is in het seizoen 2018/2019 actief in de Eredivisie van het professionele voetbal in Nederland.

Fortuna Sittard speelt haar thuiswedstrijden in de clubkleuren groen-geel in het Fortuna Sittard Stadion aan de Milaanstraat 120. Het stadion heeft een prominente plek in de Sportzone Limburg. In het stadion is plaats voor ruim 10.000 toeschouwers. Behalve eigen supporters en sponsoren verwelkomt Fortuna de fans van bezoekende teams. Het uitvak heeft een capaciteit van 800 plaatsen.

Wilt u eens een bezoek brengen aan onze Business Club tijdens één van onze thuiswedstrijden? Boek hieronder een VIP arrangement naar keuze!

Fortuna Sittard biedt de mogelijkheid om (samen met uw relaties) te kijken naar Nederlands topvoetbal tussen Fortuna Sittard en RKC Waalwijk. Heeft u interesse in luxe Business Seats tijdens deze wedstrijd? Check hieronder de beschikbaarheid en beleef deze Eredivisiewedstrijd vanaf de beste plaatsen op de businesstribune!

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.