Partner van Spieren voor Spieren

Fortuna Sittard – RKC Waalwijk zondag 10 december 2023 om 14:30 in Fortuna Sittard Stadion

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Fortuna Sittard

Event datum is bevestigd
zondag 10 december 2023
14:30
Fortuna Sittard Stadion
Ik heb interesse in dit event

Fortuna Sittard is de betaald voetbal organisatie in de gemeente Sittard-Geleen. Fortuna Sittard is in 1968 ontstaan na een fusie tussen Sittardia en Fortuna ’54. Fortuna Sittard is in het seizoen 2018/2019 actief in de Eredivisie van het professionele voetbal in Nederland.

Fortuna Sittard speelt haar thuiswedstrijden in de clubkleuren groen-geel in het Fortuna Sittard Stadion aan de Milaanstraat 120. Het stadion heeft een prominente plek in de Sportzone Limburg. In het stadion is plaats voor ruim 10.000 toeschouwers. Behalve eigen supporters en sponsoren verwelkomt Fortuna de fans van bezoekende teams. Het uitvak heeft een capaciteit van 800 plaatsen.

Wilt u eens een bezoek brengen aan onze Business Club tijdens één van onze thuiswedstrijden? Boek hieronder een VIP arrangement naar keuze!

Wilt u de wedstrijd Fortuna Sittard – RKC Waalwijk zakelijk bezoeken in de Business Club van het Fortuna Sittard Stadion? Selecteer hieronder de beschikbare arrangementen of neem even contact met ons op.

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.