Glasgow Experience: Rangers – Celtic vrijdag 30 augustus 2019 - zondag 1 september 2019

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Homefans

Glasgow staat bekend vanwege musea van wereldklasse en galerieën, adembenemende architectuur, schitterende parken, unieke attracties, winkelstraten, designer en onafhankelijke winkels en ook een hele reeks aan geweldige bars, pubs en restaurants, maar dat is niet alles. Glasgow ook wereldwijd bekend vanwege de Old Firm tussen Rangers en Celtic. In augustus reizen wij naar deze grote derby in Schotland en jij kan daar bij zijn!

Het programma staat nog niet definitief vast, maar zal er ongeveer zo uit komen te zien:

Dag 1 – Aankomst Glasgow, Stadion Tour en 5 tegen 5

Vandaag kom je aan op Glasgow Airport. Buiten het vliegveld staat een privétransfer voor je klaar en brengt je direct naar het hotel. Hier zal onze lokale host je welkom heten in Glasgow en je helpen tijdens het inchecken. Heb je een vroege vlucht? Vraag dan een vroege check-in aan en wij gaan het voor je regelen. Na de check-in is er de tijd om je koffer uit te pakken en even uit te rusten na je reis naar Glasgow. We starten dit geweldige weekend met een privétour in het legendarische Ibrox Stadion in samenwerking met Glasgow Rangers. Kijk achter de schermen waarom dit zo’n geweldige club is en leer meer over de rivaliteit met Celtic. Een prachtig begin van je voetbalbeleving in Glasgow.

Na de tour staat het de volgende bijzondere activiteit al weer op de planning, voetballen op het trainingsveld van de Rangers! Door de samenwerking met de club is het mogelijk om een potje voetbal te spelen tegen elkaar onder begeleiding van trainers van de club. Het enige wat je mee hoeft te nemen is goede schoenen, wij regelen officiële tenue’s voor deze gelegenheid.

De avond is verder ter vrije besteding. Uiteraard ben je altijd welkom om aan te sluiten bij de groep reizigers van Homefans. De avonden in Glasgow zijn altijd erg gezellig en onze local wijst je de weg naar de beste pubs in Glasgow.

Dag 2 – MATCHDAY!

Matchday! Na een stevig Schots ontbijt staat onze local klaar om samen met de groep richting het stadion te gaan. Aangezien de wedstrijd vroeg begint zullen we na het ontbijt richting Ibrox gaan om daar alvast in de sfeer te komen. We raden aan om ongeveer 1 uur van te voren richting de plekken te gaan om alles vanaf het begin mee te maken. Je zult versteld staan van het lawaai van de Rangers fans tijdens de derby tegen Celtic!

Na de wedstrijd kunnen de liefhebbers die nog een biertje willen drinken of het uitgaansleven van Glasgow willen ervaren dat zéker nog gaan doen.

Dag 3 – Back home!
Aan al het moois komt een eind, dus ook aan deze geweldige trip. Wil je liever nog een dagje in Schotland verblijven om bijvoorbeeld te golfen of een dag trip naar Edinburgh te maken? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden voor een extra overnachting in Glasgow of Edinburgh.

LET OP!
Deze reis wordt hier aangeboden ZONDER vliegtickets.
Deze voetbalreis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw voetbalreis op de door jouw gewenste vertrekdatum voor jouw eigen groep en eigen activiteiten. Liever met retourvluchten deze reis boeken? Neem gerust contact op met ons om vluchten bij te boeken.

VOORWAARDEN
– De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.
– Dit aanbod geldt op basis van beschikbaarheid en is na boeking niet te annuleren.
– De prijs is gebaseerd op een gedeelde tweepersoonskamer. Heeft u een eenpersoonskamer nodig? Selecteer dan de optie ‘Single Room’ tijdens het afrekenen.
– De ingeplande activiteiten zijn vrijblijvend en u bent niet verplicht om hieraan deel te nemen. De activiteiten zijn wel onder deel van het arrangement en de wedstrijdkaarten zijn dan ook niet los te boeken.

  • Officiële wedstrijdkaart Rangers - Celtic
  • Verblijf voor 2 nachten in een 4* hotel in het centrum van Glasgow
  • Retour Airport Transfer Glasgow Airport - Hotel
  • Stadiontour Ibrox Stadion
  • 5 v 5 oefenwedstrijd op het officiële trainingsveld van Rangers
  • Lokale host in Glasgow
Glasgow Experience: Rangers – Celtic vrijdag 30 augustus 2019 - zondag 1 september 2019
€ 649,00 per persoon (obv 2 persoonskamer)

Extra opties

Single Room Glasgow
€ 150,00 per persoon
Wanneer u deze optie selecteert verblijft u in een eenpersoonskamer in Glasgow voor 2 nachten.
Terug naar Glasgow Rangers – Celtic
Om dit arrangement te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn. Inloggen of maak een account.