Partner van Spieren voor Spieren

Business Arrangement Heroes Den Bosch – Den Helder Suns: zaterdag 6 januari 2024 om 20:00 in Maaspoort, Den Bosch

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Heroes Den Bosch

Een avond bij Heroes Den Bosch staat garant voor entertainment, topsport en een energieke omgeving om uw gasten te ontvangen. Kom genieten van een goed verzorgd business arrangement met uw gasten en ontdek de combinatie van laagdrempelige Brabantse gezelligheid en VIP hospitality op topniveau.

Uiteraard heeft u toegang tot onze businessruimte waar u welkom wordt geheten door de hostessen. Na een drankje gaat u aan tafel en geniet voorafgaand aan de wedstrijd met uw gasten van een plate service diner. Het menu wisselt per wedstrijd, maar denk aan een volledig aangeklede American style hamburger of een mooie spies van ossenhaaspuntjes met garnering en frietjes. Ook is er altijd een vega optie beschikbaar. De drankjes zijn tijdens het diner inbegrepen.

Daarna bekijkt u de wedstrijd vanaf de beste plaatsen in de Maaspoort. Na afloop van de wedstrijd bent u uiteraard weer welkom in de Business Club waar een speler of trainer de wedstrijd evalueert. De drankjes na de wedstrijd zijn tegen (cashless) betaling.

Een avond Heroes Den Bosch staat garant voor topentertainment. U zult versteld staan van het enthousiasme dat uw relaties krijgen voor een avond basketball!

  • Unieke sport- & entertainmentbeleving voor klanten/relaties
  • Luxe seats op de Business Club-tribune (direct aan het veld)
  • Consumpties inbegrepen tot en met diner
  • Voorafgaand een plate service diner is inbegrepen
Business Arrangement
€ 97,50 (ex. BTW) per persoon