Merseyside Derby: Liverpool v Everton woensdag 4 december 2019 - donderdag 5 december 2019

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Homefans

Liverpool is de afgelopen jaren weer een gevestigde naam in de top van de Premier League. Ze komen steeds een stap dichter bij de titel en de Merseyside Derby tegen Everton is hierin een belangrijke stap. Deze wedstrijd bijwonen is een droom voor alle voetballiefhebbers!

Dag 1 – Aankomst Liverpool en Derby Day

Vandaag komen jullie aan in Liverpool, de stad van ”The Beatles”. Deze stad is naast “The Beatles” ook het thuis van de Premier League clubs Liverpool & Everton. Nadat jullie zijn aangekomen en via de door ons verzorgde Airport Transfer naar het hotel zijn gebracht is het tijd om jullie klaar te maken voor de wedstrijd! Reis naar het stadion en ervaar deze derby tussen de clubs uit Liverpool die op steenworp afstand van elkaar liggen!

Dag 2 – Stadiontour + Vertrek

Vandaag check je uit bij het hotel in Liverpool. Heb je een late vlucht geboekt? Dan is er nog de mogelijkheid om een stadiontour te volgen in Liverpool. Selecteer de extra opties tijdens het boekingsproces en wij regelen het voor je. Ook vandaag is er weer een Airport Transfer verzorgd die jullie op zal halen en op tijd naar het vliegveld zal brengen.

LET OP!

Deze reis wordt hier aangeboden ZONDER vliegtickets.
Deze voetbalreis is geheel op maat aan te passen. Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw voetbalreis op de door jouw gewenste vertrekdatum voor jouw eigen groep en eigen activiteiten. Liever met retourvluchten deze reis boeken? Neem gerust contact op met ons om vluchten bij te boeken.

VOORWAARDEN
– De minimale leeftijd voor deelname is 18 jaar.
– Dit aanbod geldt op basis van beschikbaarheid en is na boeking niet te annuleren.
– De prijs is gebaseerd op een gedeelde tweepersoonskamer. Heeft u een eenpersoonskamer nodig? Selecteer dan de optie ‘Single Room Liverpool’ tijdens het afrekenen.

  • Wedstrijdkaart Liverpool v Everton (Korte zijde)
  • 1 Overnachting in een 4* Hotel in Liverpool
  • Inclusief Ontbijt
  • Airport Transfers
Merseyside Derby: Liverpool v Everton woensdag 4 december 2019 - donderdag 5 december 2019
€ 565,00 per persoon (obv 2 persoonskamer)

Extra opties

Single Room Liverpool
€ 130,00 per persoon
Kies deze optie en verblijf in een eenpersoonskamer.
Liverpool Football Club: Museum & Stadiontour
€ 30,00 per persoon
Je neemt een kijkje achter de schermen in één van 's werelds meest iconische en historische stadions, door de nieuwe interactieve en meeslepende LFC Stadion tour te bezoeken. Je ervaart ook The LFC Story en The Steven Gerrard Collection.
Terug naar Liverpool – Everton
Om dit arrangement te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn. Inloggen of maak een account.