Partner van Spieren voor Spieren

Rally Experience | Finishreis dinsdag 21 april 2020 - zondag 26 april 2020

Altijd al benieuwd geweest naar wat de rallywereld zoal met zich meebrengt? In samenwerking met de organisatie van de Morocco Desert Challenge bieden wij u de unieke mogelijkheid om onderdeel te zijn van het spektakel.

Dit unieke concept, waarbij we nauw samenwerken met de organisatie van de Morocco Desert Challenge, biedt vele voordelen. Onze gasten – u dus – komen op de mooiste plekken en kunnen in dezelfde hotels en bivaks verblijven als de deelnemers. U heeft nergens omkijken naar; onze ervaren reisbegeleiders weten de weg in Marokko en kennen de rallywereld van binnen en van buiten.

Overnachtingen tijdens de Morocco Desert Challenge zijn deels in comfortabele berbertenten in de bivaks en deels in de goede hotels nabij de etappes. Tijdens de reizen verblijft u in typische Marokkaanse, middenklasse hotels voorzien van alle gemakken. De meeste hotels hebben een zwembad en soms is er airconditioning aanwezig.

PROGRAMMA

DAG 1 | Dinsdag 21 april
Uw avontuur begint op de luchthaven van Amsterdam of Brussel. Uw vlucht met tussenstop naar Errachidia vertrekt rond 19:00 uur en u komt ergens laat in de avond aan. Bij aankomst op de luchthaven staat er een transfer gereed om u naar het eerste hotel te brengen.

DAG 2 | Woensdag 22 april
Na een goede nachtrust maken we ons klaar voor een dag vol avontuur. Wanneer we het ontbijt en de administratieve handelingen achter de rug hebben, rijden we in terreinwagens richting Merzouga. We maken een lunchstop in Erfoud waar we de heetste uurtjes van de dag doorbrengen.

Na de lunch rijden we door naar ons tentenkamp waar we zullen overnachten onder de sterrenhemel, in the middle of nowhere. Om u het echte rallygevoel te laten ervaren staat er tegen het eind van de middag een fantastische verassing op u te wachten…

Een ding is zeker, het wordt een avontuur om nooit te vergeten!

DAG 3 | Donderdag 23 april
De zesde etappe van de rally belooft weer een uitdagende special. De deelnemers rijden van M’Hamid over slingerende zand- en steenpistes richting Merzouga. Vanaf de beroemde Erg Chebbi duinen heeft u een geweldig, eersterangs uitzicht en ziet u de deelnemers vechten tijdens de laatste meters van deze etappe. Het bivak is gevestigd aan de voet van de duin waar we barbecueën en overnachten in het authentieke woestijnhotel Yasmina. Na afloop van de barbecue
worden de tafels aan de kant gezet en is het tijd voor een feestje. Iedereen komt samen om de dag feestelijk af te sluiten.

DAG 4 | Vrijdag 24 april
Vandaag moedigen we de deelnemers aan bij de start van de zevende etappe. Dit is de laatste etappe die deels door de duinen wordt gereden. Zodra de deelnemers zijn vertrokken stappen wij in onze terreinwagens zodat we op tijd op één van de mooiste plekken van de deze etappe zijn. Tegen de middag staat er een lunchbox voor u klaar en er zijn de hele dag voldoende drankjes aanwezig. Als de rally aan ons voorbij is getrokken, rijden we naar het bivak waar het diner en berbertenten al voor ons klaarstaan. Houd er rekening mee dat het tijdens de nachten flink afkoelt.

DAG 5 | Zaterdag 25 april
De laatste etappe is iets korter maar mag niet als minder zwaar bestempeld worden. Voor de deelnemers is het een wirwar van moeilijk zichtbare pistes en dit zorgt voor een moeilijke navigatie. Wij rijden op tijd door naar de finish van de Morocco Desert Challenge 2020, waar we de deelnemers enthousiast verwelkomen. Na afloop rijden we naar het all-inclusive vijfsterrenhotel in Saïdia, met uitzicht op de Middellandse Zee, waar ’s avonds het slotdiner, de prijsuitreiking en het feest zijn.

DAG 6 | Zondag 26 april
Na zes onvergetelijke dagen (en nachten) staat vroeg in de ochtend uw terugvlucht vanaf Oujda op het programma. Er wordt voor een ontbijtpakket gezorgd en u wordt met een transfer naar het vliegveld gebracht. Tegen het eind van de middag komt uw vliegtuig aan op de luchthaven van Amsterdam of Brussel.

LET OP:
Deze prijs is nog exclusief de vliegreis. Wij informeren u graag over de geldende prijs op het moment dat u wilt boeken.

Deze finishreis is reeds geboekt door het minimale aantal deelnemers en zal dus zeker doorgang vinden. Er is ook een 5-daagse variant zonder overnachting in een tentenkamp en verrassingsactiviteit beschikbaar. Neem daarvoor contact met ons op.

  • Nederlandse reisbegeleiding
  • 4x4 terreinwagens incl. brandstof
  • 5x overnachting incl. ontbijt
  • lunches of lunchbox
  • diner
  • snacks & drinken tijdens rally
  • bivak entree
  • 5 drankjes per bivak
  • prijsuitreiking & slotfeest
Rally Experience | Finishreis dinsdag 21 april 2020 - zondag 26 april 2020
€ 1.995,00 per persoon (obv 2 persoonskamer)