Partner van Spieren voor Spieren

MVV – Jong Ajax vrijdag 16 september 2022 om 20:00 in Stadion De Geusselt, Maastricht

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met MVV Maastricht

vrijdag 16 september 2022
20:00
Stadion De Geusselt, Maastricht
Ik heb interesse in dit event

De Rabobank Maastricht Businesslounge is bij elke thuiswedstrijd hét trefpunt voor zakelijke gasten en de partners van MVV Maastricht die elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Toegang tot de Rabobank Maastricht Businesslounge is exclusief voorbehouden aan sponsoren en gasten, die verder profiteren van de beste stoeltjes in De Geusselt!

Restaurant “Langs de Lijn”
Voorafgaand aan de thuiswedstrijden in De Geusselt kunt u heerlijk dineren in Restaurant “Langs de Lijn”. Elke wedstrijd staat er weer een ander enthousiast team van een gerenommeerd restaurant/horecabedrijf uit Maastricht en omstreken voor u klaar. Dit betekent dat er voor onze Businessclubleden een steeds wisselend drie-gangenmenu geserveerd wordt.

Wilt u een VIP arrangement boeken? Kijk hieronder naar de mogelijkheden!

MVV biedt de mogelijkheid om (samen met uw relaties) te kijken naar Nederlands topvoetbal tussen MVV en Jong Ajax. Heeft u interesse in luxe Business Seats tijdens deze wedstrijd? Check hieronder de beschikbaarheid en beleef deze wedstrijd vanaf de beste plaatsen op de businesstribune!

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.