Partner van Spieren voor Spieren

MVV Maastricht – Helmond Sport vrijdag 5 april 2024 om 20:00 in Stadion de Geusselt

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met MVV Maastricht

Event datum is bevestigd
vrijdag 5 april 2024
20:00
Stadion de Geusselt
Ik heb interesse in dit event

Wilt u een wedstrijd beleven in De Geusselt? Dat kan! Maar denk ook er ook eens aan om dit wedstrijdbezoek te combineren met een heerlijk weekendje Maastricht. Als u via XPRNCS een wedstrijdarrangement boekt heeft u toegang tot de Businesslounge van MVV.

De Rabobank Maastricht Businesslounge is bij elke thuiswedstrijd hét trefpunt voor zakelijke gasten en de partners van MVV Maastricht die elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Toegang tot de Rabobank Maastricht Businesslounge is exclusief voorbehouden aan sponsoren, haar gasten en boekers via XPRNCS.com. U profiteert van de beste stoeltjes in het stadion én een heerlijke gastvrije avond in de Businesslounge van stadion De Geusselt.

Wilt u de wedstrijd MVV Maastricht – Helmond Sport bezoeken in de Business Club van MVV Maastricht in Stadion de Geusselt? Selecteer hieronder de beschikbare arrangementen of neem even contact met ons op.

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.