PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

NAC Breda – ADO Den Haag vrijdag 3 mei 2024 om 20:00 in Rat Verlegh Stadion

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met NAC Breda

Event datum is bevestigd
vrijdag 3 mei 2024
20:00
Rat Verlegh Stadion
Ik heb interesse in dit event

De Volkskrant schreef onlangs een lovende recensie over ‘Het Avondje NAC – Een liefdesverklaring’, de documentaire die werd gemaakt rondom het illustere Avondje NAC, een fenomeen binnen de Nederlandse voetballerij. Het nieuwsblad kwam met de volgende analyse: ‘het ‘Avondje NAC’ is voor veel Bredanaars een onmisbaar deel van hun sociaal leven’. Bier, gezelligheid en nostalgie klotsen daarbij tegen de plinten. Kortom: iets wat u beslist eens in levende lijven mee moet maken.

Wij bieden u de mogelijkheid om deze unieke ambiance bij te wonen vanuit uw business seat en tevens op een ontspannen en informele wijze zakelijk resultaat te boeken. Met een bezoek aan sponsorhome t’ Veem, de Parel van het Zuiden of de Cordial komt u voor, tijdens en na wedstrijden in contact met andere bedrijven of kunt u een onuitwisbare indruk achter laten bij uw meegenomen relatie(s)!

Wilt u de wedstrijd NAC Breda – ADO Den Haag bezoeken in de Business Club van NAC Breda in het Rat Verlegh Stadion? Selecteer hieronder de beschikbare arrangementen of neem even contact met ons op.

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.