NAC Breda – SC Cambuur vrijdag 23 augustus 2019 om 20:00 in Rat Verlegh Stadion, Breda

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met NAC Breda

vrijdag 23 augustus 2019
20:00
Rat Verlegh Stadion, Breda
Ik heb interesse in dit event

De Volkskrant schreef onlangs een lovende recensie over ‘Het Avondje NAC – Een liefdesverklaring’, de documentaire die werd gemaakt rondom het illustere Avondje NAC, een fenomeen binnen de Nederlandse voetballerij. Het nieuwsblad kwam met de volgende analyse: ‘het ‘Avondje NAC’ is voor veel Bredanaars een onmisbaar deel van hun sociaal leven’. Bier, gezelligheid en nostalgie klotsen daarbij tegen de plinten. Kortom: iets wat u beslist eens in levende lijven mee moet maken.

Wij bieden u de mogelijkheid om deze unieke ambiance bij te wonen vanuit uw business seat en tevens op een ontspannen en informele wijze zakelijk resultaat te boeken. Met een bezoek aan sponsorhome t’ Veem, de Parel van het Zuiden of de Cordial komt u voor, tijdens en na wedstrijden in contact met andere bedrijven of kunt u een onuitwisbare indruk achter laten bij uw meegenomen relatie(s)!

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.