Zakelijk diner | Rondvaart | Categorie 1 kaart Nederland – Noord-Ierland: donderdag 10 oktober 2019 om 20:45 in De Kuip, Rotterdam

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Sunweb Sports & Events

Stelt u het zich eens voor, varend door de grootste haven van Europa, terwijl u en uw gasten genieten van de culinaire kunsten van de chef-koks. Langs het raam glijdt een steeds wisselend decor aan u voorbij. Van moderne architectuur, internationaal transport tot Hollandse landschappen. U ziet de wereld vanuit een nieuw perspectief die geweldige waarde toevoegt aan uw avond uit naar de wedstrijd van het Nederlands elftal! Uw relaties zullen hier nog vaak met plezier aan terugdenken.

Programma rondvaartarrangement
17.30 uur – Ontvangst met welkomstdrankje op luxe rondvaartboot
18.00 uur – Rondvaart over het Rotterdamse water, inclusief walking dinner
20.00 uur – Einde arrangement, aankomst bij De Kuip
20.45 uur – Aanvang wedstrijd Nederland – Noord-Ierland
21.30 uur – Rust
21.45 uur – Vervolg wedstrijd
22.30 uur – Einde wedstrijd

Het arrangement dat wij aanbieden vindt plaats op een luxe schip, welke op dit moment gebouwd wordt: “Project 491”. Het schip krijgt een moderne rechte bijlsteven met een geoptimaliseerde rompvorm voor betere vaar eigenschappen en brandstof besparing. Het interieur krijgt een moderne en warme uitstraling met gebruik van hoogwaardige luxe materialen. Het schip biedt op het hoofddek mogelijkheden voor een diner setting en tevens is er een VIP lounge aanwezig.
Wilt u met uw groep gebruik maken van deze exclusieve lounge? Neem contact met ons op en wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

LET OP:
*Dit arrangement vereist een minimum aantal deelnemers. Indien dit niet wordt bereikt nemen wij contact met u op om de alternatieven te bespreken. Indien u boekt zult u altijd de wedstrijd meemaken vanaf uw categorie 1 plaatsen.

Categorie 1: zitplaats 1e ring lange zijde vanaf rij 1 t/m 10

  • Wedstrijdkaart categorie 1
  • Rondvaart op het Rotterdamse water
  • Ontvangst met welkomstdrankje met amuse
  • Walking dinner met aansluitend na-muse
  • Wedstrijdsjaal Oranje
Zakelijk diner | Rondvaart | Categorie 1 kaart
€ 189,00 per persoon

Extra opties

Parkeerkaart
€ 15,00 per kaart
Wilt u zeker zijn van een parkeerplaats in de buurt van De Kuip rondom deze drukbezochte wedstrijd? Bestel dan een parkeerkaart.
Terug naar Nederland – Noord-Ierland
Om dit arrangement te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn. Inloggen of maak een account.