Company Loge zondag 23 juni 2019 - eigen loge

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Polo Brabant

In de Company Loge kunt u uw gasten optimaal ontvangen en allerbest laten genieten van de polowedstrijden, het neven-programma en onze uitmuntende gastvrijheid. Uw gasten worden begeleidt naar uw loge, deze is voorzien van uw bedrijfsnaam/ logo.

Uw loge bestaat uit een 100% ‘MOOI WEER’ ruimte van 35m2 en een outdoor terras van 25m2. De loge is geschikt voor 32 personen, exclusief eventuele kinderen. De ruimte is comfortabel en stijlvol ingericht. Zowel in de loge als op het terras aan het poloveld worden diverse zit- en staanplaatsen gecreëerd, zodat u met uw gezelschap in alle comfort van de wedstrijden kunt
genieten.

In de Company Loge is een eigen bar vanwaar we heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes als ‘walking dinner’ (bereid in de ‘urban food courts’) serveren. Persoonlijke bediening zal u en uw gasten onderdompelen in gastvrijheid.

Indien u wenst zijn aanvullende, persoonlijke wensen op gebied van signing, communicatie, catering en ‘entertainment’ te realiseren. Neem daarvoor even contact met ons op!

PROGRAMMA
14.00 uur Ontvangst gasten
14.45 uur Toernooiwelkom en teampresentatie
15.00 uur Semi Finals
16.00 uur Treading In (pollen aantrappen op het poloveld)
16.30 uur The Finals
18.00 uur Polo Brabant Cup Prijsuitreiking
19.00 uur Einde Brabant Finals

  • Indoor & Outdoor eigen ruimte
  • Zit- & Staanplaatsen
  • Eigen bar inclusief bediening
Company Loge zondag 23 juni 2019 - eigen loge
€ 6.950,00 per loge (32 pers.)

Extra opties

Kinderkaart (10 t/m 17 jaar)
€ 35,00 per kind
Neemt u een kind mee tussen de 10 en 17 jaar? Bestel dan deze voordelige kinderkaart. (Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding)
Terug naar Polo Brabant 2019
Om dit arrangement te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn. Inloggen of maak een account.