Polo night (zaterdag) zaterdag 22 juni 2019 - 17:00 uur tot 23:30 uur

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Polo Brabant

Tussen 17.00 en 23.30 uur is er de inmiddels befaamde Polo Brabant Night, waarbij u op stijlvolle wijze samen geniet van een geweldige avond uit. Kijkend naar twee spectaculaire polowedstrijden, ondertussen uw gasten fêteren en eindigen met een fantastisch feest.
Dit alles onder het genot van heerlijke dranken, smaakmakende hapjes en luxe kleine gerechtjes bereid vanuit de ‘urban food courts’.

PROGRAMMA
17.00 uur Ontvangst gasten
17.45 uur Welkomstwoord en teampresentatie
18.00 uur Polo Match 1
19.00 uur Treading In (pollen aantrappen)
19.30 uur Polo Match 2
21.15 uur Einde officiële programma
21.30 uur Aanvang ‘Polo After Party’ met o.a. SONNY’S INC
23.30 uur Einde ‘Polo After Party’

LOCATIE
Met de deze kaarten heeft u toegang tot het gehele terrein (behalve de gereserveerde tafels en loges). U kunt plaats nemen op diverse beschikbare plaatsen direct aan het veld en of op het poloterras.

CATERING
Net zoals alle andere arrangementen bevatten losse kaarten ook een ‘all-inclusive’ arrangement. Dranken zijn verkrijgbaar vanuit de twee grote bars en in de ‘urban food courts’ kun je vele uitstekende en verrassende gerechten proeven.

KINDEREN
Kinderen tot 10 jaar: gratis entree (onder begeleiding)
Kinderen van 10 t/m 17 jaar: €35,- per kind (direct bij bestellen)

BEZOEKERSPROFIEL
Veelal gelijkgestemden; succesvolle Captains of Industry, bestuurders en directieleden van familie- en groot bedrijf, Brabants MKB, hoger management regio (Zuidoost) Brabant, lokale bestuurders Brabantse gemeenten, vermogende particulieren, (regionale) media, ‘moderne’ gezinnen uit regio Eindhoven en fervente polo- en paardensportliefhebbers.

Deze zaterdagavond is informeler van karakter door het avondprogramma en vooral voor volwassenen, weinig kinderen.
De zondagmiddag is ideaal om met het gezin de polo te bezoeken. Er is een uitgebreid kinder- en tienerprogramma.

DRESSCODE
Het kledingadvies is SMART CASUAL. Wij adviseren u bij de keuze van uw schoenen rekening te houden met het landelijke karakter van het evenement. Vanaf het parkeerterrein is het een korte wandeling over het landgoed. Wanneer de weersvooruitzichten slecht zijn zullen er passende voorzieningen getroffen worden.

MOOI WEER!
Polo Brabant heeft, onafhankelijk van het weer, een abonnement op ‘mooi weer’. Wederom zullen alle hospitality – ruimten overdekt zijn, met daarnaast prachtige outdoor voorzieningen. Een reusachtige overkapping van 2100m2 zullen de rijkelijke zonnestralen doorlaten en de eventuele kou en wind buiten houden. Alle gasten, ruim 1000 per dag, zullen in één geweldige ontmoetingsplaats samen zijn, natuurlijk verdeeld in de diverse hospitality – ruimten. Mooi, weer goed!

Bij mooi weer gaat een deel van het dak eruit en kan men ook binnen genieten van de zonnestralen.

  • Top hospitality
  • Food & Drinks
  • Polowedstrijden
  • Entertainment
  • Mooie shops
  • Parking
  • Kinderdorp
Polo night (zaterdag) zaterdag 22 juni 2019 - 17:00 uur tot 23:30 uur
€ 115,00 per persoon

Extra opties

Kinderkaart (10 t/m 17 jaar)
€ 35,00 per kind
Neemt u een kind mee tussen de 10 en 17 jaar? Bestel dan deze voordelige kinderkaart. (Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang onder begeleiding)
Terug naar Polo Brabant 2019
Om dit arrangement te kunnen bestellen moet u ingelogd zijn. Inloggen of maak een account.