Partner van Spieren voor Spieren

Preproloog zaterdag 21 november 2020 om 11:00 in Landgoed Duynenwater, Eersel

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Preproloog

zaterdag 21 november 2020
11:00
Landgoed Duynenwater, Eersel

Met je neus bovenop de actie en ook nog eens verwend worden met een heerlijke hapje, drankje en mooie overdekte ruimte? Dat kan! Speciaal voor de Dakar fans met behoefte aan net dat beetje meer zijn er twee speciale locaties ingericht om op een verzorgde manier van het Dakar spektakel te genieten.

MEER RIJDEN, MEER ACTIE
De 2(!) kilometer lange rallybaan zorgt voor spectaculaire momenten en een geweldige mogelijkheid om de deelnemers echt in actie te zien. Meerdere voertuigen achter elkaar in de baan, klaar om jou ultiem te vermaken.

COMPLEET OPGEBOUWD PADDOCK
De deelnemers aan de Dakar Rally, Africa Eco Race en Morocco Desert Challenge bouwen hun paddock op zoals alleen zij dat kunnen. Een uniek kijkje in de keuken bij de drijvende krachten achter de teams. Servicevoertuigen en de racevoertuigen kunnen niet zonder elkaar. Dit is dé kans om een echte rally voertuig van heel dichtbij te bekijken. De interactie tussen de deelnemers en het publiek zorgen voor een speciale sfeer en onvergetelijke momenten.

DE GROTE TENT
Naast de actie op de baan hebben we dit jaar ook weer: De Grote Tent. Een mooie overdekte locatie waar van alles te beleven is. In De Grote Tent zal op het podium niet alleen de prijsuitreiking plaatsvinden, maar zullen ook artiesten optreden en interviews worden afgenomen met bekende coureurs. Het programma in De Grote Tent gaat door tot ± 23:00 uur.

BELEEF HET ZELF
Natuurlijk kun jij als bezoeker ook zelf de nodige adrenaline ervaren. Rijd mee met Defensie op Enduro motoren, bestuur zelf een quad of skelter of je verbaas je over de grote machines van PON-CAT. Ook kun je lekker neuzen tussen alle stands en een aandenken kopen voor thuis.

DRINKS&FOOD
Verdeeld over het hele terrein zijn voldoende eet- en drinkgelegenheden te vinden. Geniet van een lekkere snack of kom even bij met een speciaal gerecht. Er is voor ieder wat wils te vinden op het terrein. Regent het? Kom dan schuilen in De Grote Tent met een lekker hapje of drankje.

Arrangementen

VIP Arrangement
€ 149,00 per persoon
Bekijk arrangement
  • Hospitality met terras aan de baan
  • Hapjes & drankjes inbegrepen
  • Warm & koud lunchbuffet
  • Interviews met deelnemers
  • Kans op taxirit in Dakartruck