Partner van Spieren voor Spieren

PSV – Sparta Rotterdam zaterdag 7 januari 2023 om 21:00 in Philips Stadion, Eindhoven

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met PSV

zaterdag 7 januari 2023
21:00
Philips Stadion, Eindhoven
Ik heb interesse in dit event

De gastvrije en typische Brabantse Service wordt het meest opgemerkt door onze businessleden. Dagelijks wordt er met liefde gewerkt aan de kernwaarden die onze business club succesvol maakt: resultaatgerichte professionaliteit, betrouwbaarheid, zorg voor de nabije omgeving en innovatief ondernemerschap. Maak indruk op en verwen uw relaties door ze mee te nemen naar één van de mooiste modernste en het meest innovatieve stadion van Nederland.

Kies voor een arrangement bij Restaurant Ikigai en geniet samen met uw gasten van top-hospitality en topvoetbal in een perfecte ambiance voor een mooie voetbalmiddag of avond in het Philips Stadion. Wilt u met een groep komen? Neem dan even contact op voor aanvullende mogelijkheden.

PSV biedt de mogelijkheid om (samen met uw relaties) te kijken naar Nederlands topvoetbal tussen PSV en Sparta Rotterdam. Heeft u interesse in luxe Business Seats tijdens deze wedstrijd? Check hieronder de beschikbaarheid en beleef deze Eredivisiewedstrijd vanaf de beste plaatsen op de businesstribune!

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.