Partner van Spieren voor Spieren

Business Seat – Businessterras RKC Waalwijk – Vitesse: zaterdag 9 maart 2024 om 12:00 in Mandemakers Stadion

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met RKC Waalwijk

RKC Waalwijk staat voor voetbal, zaken en plezier. Zakelijke relaties die een wedstrijd bezoeken bij RKC Waalwijk profiteren van voetbal op het hoogste niveau, een sfeervolle ambiance en uitgebreide netwerkmogelijkheden om uw zakelijk netwerk te onderhouden of te vergroten. Wat is er immers mooier dan met zakenrelaties of medewerkers een sfeervolle voetbalmiddag of avond te beleven in het Mandemakers Stadion?

RKC Waalwijk biedt de mogelijkheid om (samen met uw relaties) te kijken naar Nederlands topvoetbal. Heeft u interesse in Business Seats tijdens deze wedstrijd? Check hieronder de beschikbaarheid en beleef een Eredivisiewedstrijd vanaf de beste plaatsen op de businesstribune!

Vanaf de businesstribune in het Mandemakers Stadion bekijkt u de wedstrijden van RKC Waalwijk en daarnaast heeft u toegang tot de Willy Naessens Businessroom welke voorafgaand en na de wedstrijd geopend is. Na afloop van de wedstrijd kunt u onder het genot van een drankje uitgebreid netwerken met de Businessclubleden van RKC Waalwijk.

Maak hier een account aan en krijg als eerste bericht bij beschikbaarheid!

  • Luxe business seat
  • Entree tot businessroom
  • Muziek/entertainment na afloop van de wedstrijd
  • Koffie/thee inbegrepen
  • Korting op parkeerkaart
Business Seat – Businessterras
€ 85,00 (ex. BTW) per persoon

Extra opties

Lunch/Diner
€ 60,00 (ex. BTW) per couvert

Geniet voorafgaand aan de wedstrijd van een heerlijk luxe lunch/diner bereid door de koks van onze culinair partner Cookaholics.

  • Luxe lunch/diner
  • Inclusief drankjes
Parkeren P2
€ 15,00 (ex. BTW) per Parkeerkaart