PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Business Club arrangement Roda JC – SC Cambuur: vrijdag 3 mei 2024 om 20:00 in Parkstad Limburg Stadion

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Roda JC

De Business Club van Roda JC is een stijlvolle, gezellige ontmoetingsplek voor ondernemend Limburg/Nederland en staat voor Limburgse gastvrijheid onder een informele sfeer. De combinatie tussen haar professionele atmosfeer, amusement en ontspanning maakt de Business Club een uitstekende netwerkplek op hoog niveau!

Met uitzicht op het veld en op de tribunes van het Parkstad Limburg Stadion geniet u vanaf de tweede etage van het hoofdgebouw vóór het duel, tijdens de rust én na het duel optimaal van uw drankjes. Daarnaast geniet voorafgaand aan de wedstrijd van Culinaire streetfood gerechten zodat u met een gevulde maag de tribune op gaat. Na de wedstrijd zijn er snacks inbegrepen.

Na de wedstrijd kunt u voor zowel een nabeschouwing door een (oud-)speler, als voor een borrel terecht in het Business Café.

LET OP:
Roda JC behoudt zich het recht om uw arrangementen na aankoop nog te annuleren in verband met veiligheidsoverwegingen (zoals vermeld in de algemene voorwaarden van XPRNCS). Roda JC kan de namen van u en uw gasten opvragen voor het versturen van de kaarten en bij de ingang van het stadion en/of Business Club.

Alles op basis van beschikbaarheid en wijzigingen.

  • Gereserveerde lederen Business Seat
  • Toegang Business Club vanaf 1,5 uur voor de wedstrijd
  • Inclusief consumpties tot 2 uur na de wedstrijd
  • Inclusief snacks na afloop
  • Gratis parkeerkaart per 2 seats (zolang de voorraad strekt)
  • Culinaire streetfood gerechten
Business Club arrangement
€ 130,00 (ex. BTW) per persoon