Partner van Spieren voor Spieren

sc Heerenveen – Fortuna Sittard zaterdag 27 augustus 2022 om 21:00 in Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met sc Heerenveen

zaterdag 27 augustus 2022
21:00
Abe Lenstra Stadion, Heerenveen
Ik heb interesse in dit event

sc Heerenveen is een club die altijd veel mensen aan zich heeft weten te binden. Hoeveel er ook verandert, een paar elementen veranderen bij sc Heerenveen nooit: de saamhorigheid, de trots en passende eigenzinnigheid zijn het fundament onder het Friese voetbalbolwerk. Daarnaast blijft sc Heerenveen toegankelijk, transparant en van ons allemaal.

Het Abe Lenstra stadion biedt voor de zakelijke markt, voor grote en kleine groepen voor formele en informele bijeenkomsten zeer veel mogelijkheden rondom de thuis wedstrijden van sc Heerenveen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor deze wedstrijd.

sc Heerenveen biedt de mogelijkheid om (samen met uw relaties) te kijken naar Nederlands topvoetbal tussen sc Heerenveen en Fortuna Sittard. Heeft u interesse in luxe Business Seats tijdens deze wedstrijd? Check hieronder de beschikbaarheid en beleef deze Eredivisiewedstrijd vanaf de beste plaatsen op de businesstribune!

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.