Partner van Spieren voor Spieren

sc Heerenveen – Go Ahead Eagles zondag 28 mei 2023 om 14:30 in Abe Lenstra Stadion, Heerenveen

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met sc Heerenveen

zondag 28 mei 2023
14:30
Abe Lenstra Stadion, Heerenveen
Ik heb interesse in dit event

sc Heerenveen is een club die altijd veel mensen aan zich heeft weten te binden. Hoeveel er ook verandert, een paar elementen veranderen bij sc Heerenveen nooit: de saamhorigheid, de trots en passende eigenzinnigheid zijn het fundament onder het Friese voetbalbolwerk. Daarnaast blijft sc Heerenveen toegankelijk, transparant en van ons allemaal.

Het Abe Lenstra stadion biedt voor de zakelijke markt, voor grote en kleine groepen voor formele en informele bijeenkomsten zeer veel mogelijkheden rondom de thuis wedstrijden van sc Heerenveen. Bekijk hieronder de mogelijkheden voor deze wedstrijd.

sc Heerenveen biedt de mogelijkheid om (samen met uw relaties) te kijken naar Nederlands topvoetbal tussen sc Heerenveen en Go Ahead Eagles. Heeft u interesse in luxe Business Seats tijdens deze wedstrijd? Check hieronder de beschikbaarheid en beleef deze Eredivisiewedstrijd vanaf de beste plaatsen op de businesstribune!

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.