Partner van Spieren voor Spieren

Telstar – Willem II vrijdag 24 november 2023 om 20:00 in Rabobank IJmond Stadion

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Telstar

Event datum is bevestigd
vrijdag 24 november 2023
20:00
Rabobank IJmond Stadion
Ik heb interesse in dit event

Telstar is een betaaldvoetbalclub uit Velsen-IJmuiden. De club ontstond op 17 juli 1963 toen de rivalen VSV uit Velsen en Stormvogels uit IJmuiden besloten om hun profafdelingen te laten fuseren en zelf verder te gaan als amateurclubs. De nieuwe club kreeg de naam Telstar.

Het voetbal staat centraal in alles dat we doen bij Telstar. We zijn er ook trots op dat wij een van de 34 Betaald Voetbal Organisaties zijn in Nederland. Een die er ook in slaagt zijn eigen broek op te houden en ook daar zijn we trots op. We zijn ons zeer bewust dat we dit aan u en velen om ons heen te danken hebben.

Telstar wordt ook gewaardeerd om zijn horeca en sociaalmaatschappelijke activiteiten. Hierdoor zijn we een organisatie die zich breed kan profileren in onze samenleving. Ook deze activiteiten moeten altijd weer een link hebben met het voetbal want dat is en blijft ons kernproduct. Maar het is mooi dat we naast het voetbal veel dingen kunnen bieden waar mensen iets extra’s uit kunnen halen.

Rond de voetbalwedstrijden bieden wij onze sponsoren en hun gasten uitstekende netwerkmogelijkheden. Vooral de ongedwongen sfeer en de laagdrempeligheid van onze businessruimtes worden op prijs gesteld. Wij zijn er doorlopend mee bezig dit te monitoren en waar mogelijk aan te passen en te verbeteren.

Wij verwelkomen u ook graag een keer bij Telstar!

Wilt u de wedstrijd Telstar – Willem II bezoeken in de Business Club van Telstar in het Rabobank IJmond Stadion? Selecteer hieronder de beschikbare arrangementen of neem even contact met ons op.

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.