Partner van Spieren voor Spieren

NL Sports Week zondag 12 december 2021 - 16 december 2021

Het vijfdaagse programma van de NL Sports Week zal onder andere bestaan uit business meetings, matchmaking, seminars, demonstraties / clinics, workshops en bedrijfsbezoeken. Kenniscentrum Sports & Bewegen en Sportinnovator zijn betrokken bij het organiseren van de seminars.

Ook zullen in het paviljoen diverse Nederlandse producten en innovaties te zien zijn, waaronder de Bubble, SkillsCourts, Hydraloop, Plasmamade, Active Esports Arena en SmartGoals. Op zondag 12 december kan er optioneel een bezoek worden gebracht aan de afsluitende F1 race in Abu Dhabi.

In totaal zal er een delegatie van +/- 25 Nederlandse bedrijven deelnemen aan de NL Sports Week. Het doel van deze week is, om de Nederlandse bedrijven te presenteren als geschikte (handels)partners voor duurzame en innovatieve sport ervaringen.

Prijs
De kosten voor deelname aan de NL Sports Week bedragen voor (niet bij OSF aangesloten) organisaties: €1.250,- (excl. reis- en verblijfkosten, excl. BTW en excl. ticket F1 Abu Dhabi)
Optioneel ticket F1 Abu Dhabi: €200,- (gebaseerd op staanplaats, u ontvangt van XPRNCS de mogelijkheid op een upgrade)

Reis en verblijf
Het event hotel van de NL Sports Week is het Oaks Ibn Battuta Gate Hotel in Dubai. Zij hosten meerdere Nederlandse delegaties tijdens de Expo en er zijn speciale prijsafspraken gemaakt voor de Nederlandse delegaties. Orange Sports Form vliegt op zaterdag 11 december om 14:30u van Amsterdam naar Dubai (EK 148). De retourvlucht is op zaterdag 18 december om 08:10u (EK 147). Zie hieronder de geschatte kosten voor reis- en verblijf, de prijzen kunnen in de aanloop naar de NL Sports Week verschillen.

De prijs voor een single room is +/- 116,- EUR per nacht, inclusief ontbijt en belastingen. Voor een reservering via dit tarief kun je contact opnemen met ons.

Vliegticket: +/- 780,- EUR Economy Class (afhankelijk van moment van boeken). Neem contact met ons op voor een voorstel op maat.

Wilt u het volledige programma of een maatwerk voorstel ontvangen? Neem dan even contact met ons op!

Bedrijven die al meegaan en dus open staan om met u te netwerken zijn:

1. Schmitz Foam
2. JB Promotions
3. Philips Research
4. Sportbizz
5. AAA Lux
6. PlasmaMade
7. Hydraloop
8. Propeaq
9. Orange Sports Forum
10. Kenniscentrum Sports & Bewegen
11. Sportinnovator
12. Active Esports Arena
13. Bestronics

  • Unieke groep Nederlandse bedrijven
  • Business meetings
  • Seminars
  • Kennis uitwisselen
  • Exclusief reis & verblijfskosten!
NL Sports Week zondag 12 december 2021 - 16 december 2021
€ 1.250,00 per persoon