Partner van Spieren voor Spieren

Business arrangement Tilburg Trappers – KSW Icefighters Leipzig: zondag 14 januari 2024 om 18:00 in Ijssportcentrum, Tilburg

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met Tilburg Trappers

Een wedstrijd van Tilburg Trappers is een unieke ervaring, daarnaast leent ijshockey zich ook uitstekend voor een (zakelijke) avond uit. Vanaf één uur voor de wedstrijd, tussen de periodes en anderhalf uur na de wedstrijd heeft u toegang tot onze business lounge waar de bar vrij geopend is en er volop hapjes zijn.

Deze supersnelle sport zal u en uw gasten een avondlang entertainen. Voor de wedstrijd komt u gezellig bij elkaar in de Business Club waar u diverse andere ondernemers in een informele sfeer kunt ontmoeten. Na de wedstrijd kunnen u en uw gasten onder het genot van een drankje en een hapje de wedstrijd evalueren. Vaak komt de trainer en/of een speler ook nog even toelichten wat er allemaal gebeurde tijdens de actie!

Is uw interesse gewekt? Ga dan zeker een keer kijken in Tilburg! Wilt u een wedstrijdbezoek met een groep combineren met een IJshockeyclinic? Neem dan even contact met ons op!

  • Snelste teamsport van Nederland
  • Volledig verzorgde business club
  • Onbeperkt hapjes en drankjes
  • Gereserveerde business seats
Business arrangement
€ 125,00 (ex. BTW) per persoon