Partner van Spieren voor Spieren

VOTOWN Festival zaterdag 27 juni 2020 om 15:00 in Kras stadion, Volendam

Deze arrangementen worden aangeboden in samenwerking met FC Volendam

zaterdag 27 juni 2020
15:00
Kras stadion, Volendam
Ik heb interesse in dit event

Zakelijke gasten van FC Volendam bekijken de wedstrijden van ‘Het Andere Oranje’ vanaf een luxe lederen seat op het business bordes voor de Rabolounge. Uiteraard hebben de gasten daarnaast exclusief toegang tot de geheel gerenoveerde Rabolounge, met geweldige horeca- en cateringvoorzieningen. Zo genieten zij voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd van een overheerlijk en fantastisch warm- en koud buffet.

Ook een keer genieten in Volendam? Kijk hieronder naar de verschillende VIP Arrangementen.

Na de spectaculaire editie van vorig jaar vindt op zaterdag 27 juni 2020 het VOTOWN festival weer plaats in het FC Volendam Stadion. De beste artiesten uit Volendam geven, samen met een aantal geweldige gastartiesten, tussen 15:00 uur ’s middags en 23:00 uur ‘s avonds een spetterende show weg tijdens hét festival van de aankomende zomer.

De basis voor deze onvergetelijke editie wordt net als vorig jaar gevormd door Jan Smit en de 3JS. Bovendien is The Tribute To The Cats Band gestrikt om het Volendam-gehalte verder op te krikken en zijn een aantal spectaculaire gastartiesten aan het programma toegevoegd. Zo is onder andere Tino Martin van de partij om een bijdrage te leveren aan het gezelligste festival van deze zomer!

VOTOWN festival belooft u 8 uur lang muziek in het leukste dorp van Nederland met 10.000 uitzinnige muziekliefhebbers.

Kortom; Volendam viert op zaterdag 27 juni een feestje en heel Nederland is uitgenodigd!

Er zijn (nog) geen arrangementen beschikbaar voor dit event. Heeft u toch interesse in dit event of wilt u een maatwerkvoorstel ontvangen? Klik hier.