Partner van Spieren voor Spieren

Racesquare VIP Experience

Exclusief verkrijgbaar op XPRNCS.com

Hoe ziet een groepsarrangement VIP Race Experience er uit? In een virtuele raceauto ga je de strijd aan met 19 andere coureurs. Om deze experience zo écht mogelijk te maken, spelen we met verschillende elementen. Rook die vrijkomt van de banden bij de start. Lichteffecten die passen bij de acties op de baan. Bewegingen die lijken alsof je de G-krachten echt voelt. En niet te vergeten het geluid van de motor, dat brult wanneer je versnelt. Als een echte coureur kun je over de boordradio schreeuwen wanneer je van de baan gereden wordt. Maar dat heb je niet van ons.

In één Race Experience beleef je een geheel Formule 1 weekend in een sessie van een uur! Dat houdt in: oefenen in de vrije training, je snelste ronde neerzetten in kwalificatie en laten zien hoe snel je bent in de race.

Voorbeeld van een VIP Experience

  • 2x Race Experiences tijdens één arrangement, dus op twee circuits een training, kwalificatie én race!
  • Jullie groep krijgt een privé tafel met een borrelarrangement tussen de sessie
  • Na de tweede sessie genieten jullie van een diner en natuurlijk een drankje
  • Fles FERRARI Trento Doc Special F1 Edition 750ml (gekoeld op tafel of in de doos mee naar huis)
  • Huldiging en fotomoment op het erepodium
  • Aandenken aan deze leuke dag in de vorm van een F1 Soft Band Racesquare sleutelhanger
  • Aanvullende wensen? VIP vervoer of overnachting bij boeken? Neem contact op!

GAS EROP!

Bij Racesquare maken ze gebruik van high end race simulatoren ontworpen om de race experience zo realistisch mogelijk over te brengen. Je racet op de mooiste Formule 1 circuits.

Wil je alleen komen of kom je liever met een groep? Iedereen is welkom! Reserveer zelf één stoeltje of de gehele grid met je vrienden en huur je eigen race square. Op iedere grid kunnen 20 coureurs plaatsnemen. Met wie ga jij de strijd aan?

Wij durven te zeggen dat je bij ons geen ‘activiteit’, ‘race’ of ‘uitje’ komt doen, nee wij gaan voor een echte experience. Vanaf het moment dat je binnen komt lopen word je ondergedompeld in de Formule 1-wereld, wordt de rivaliteit aangewakkerd en ga jij met je vrienden de strijd aan. Lukt het je onverhoopt niet om P1 te bemachtigen? Revanche aan de bar is altijd nog één van de mogelijkheden.

Meerdere locaties

Dit exclusieve VIP arrangement dat XPRNCS aanbiedt in samenwerking met Racesquare is te boeken op één van de vijf locaties van Racesquare: Alkmaar, Rotterdam, Zwolle, Zandvoort en Utrecht. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een datum in optie te zetten.