PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

VIP-arrangement Jumbo-Visma wielerploeg

Bestel nu kaarten voor het VIP-arrangement ‘Beleef en Geniet’ van de Jumbo-Visma wielerploeg tijdens de Tour de France, het grootste wielerfestijn ter wereld. Met 6 relaties of vrienden bent u tijdens één van de 21 etappes (geldt niet tijdens ploegentijdrit) te gast bij Team Jumbo-Visma. Een oud-wielrenner vertolkt de rol van gastheer en laat u achter de schermen kennismaken met het grootste en populairste wielerevenement. Deze unieke ervaring wilt u voor geen goud missen.

Meet and Greet met Team Jumbo-Visma

Geniet straks van dichtbij van de felle strijd om de gele trui, de groene trui of de bolletjestrui? Ervaar de spanning tijdens de koers, ontmoet de ploegleider en maak kennis met de renners van Team Jumbo-Visma. Bent u nieuwsgierig of kopman Steven Kruijswijk zich staande kan houden tussen de klassementsrenners? Misschien ziet u met eigen ogen hoe sprinter Dylan Groenwegen de concurrentie te snel af is in de massasprint? Ga op de pedalen staan, schakel een tandje bij en boek vandaag uw online kaarten voor het VIP-arrangement ‘Beleef en Geniet’ van Team Jumbo Visma.

VIP-arrangement ‘Beleef en Geniet’

Het 1-daagse VIP-arrangement ‘Beleef en Geniet’ mag op de bucketlist van de echter wielerliefhebber niet ontbreken. Als wielerfan beleef je de dag van je sportieve leven. Op de dag van de etappe ontvangen we u in het paviljoen van Team Jumbo-Visma. Vanaf het VIP-terras heeft u een prima zicht op de renners die voorbijkomen. Op verschillende schermen in het paviljoen ziet u koers live in beeld. Vanzelfsprekend geniet u ondertussen van een hapje en een drankje. Wilt u de spanning vanuit de buik van de koers ervaren? Stap dan samen met een oud-wielrenner in het Team Jumbo-Visma VIP-busje (geldt niet voor ploegentijdrit).

Tour de France

Bestel tickets voor VIP-arrangement Jumbo-Visma wielerploeg

Het VIP-arrangement ‘Beleef en Geniet’ van de Jumbo-Visma wielerploeg is een uniek arrangement. Voor de echte wielerliefhebber is het de ultieme sportbeleving. Voor ondernemers is het een buitenkans om zakelijke relaties uit te nodigen en te netwerken op een bijzondere locatie. Bezoek nu met 6 wielervrienden een van de 21 aankomstplaatsen tijdens de 106de editie van de Ronde van Frankrijk. Via XPRNCS regelt u snel en eenvoudig kaarten voor het VIP-arrangement ‘Beleef en Geniet’ van de Jumbo-Visma wielerploeg. Wielerplezier gegarandeerd.

Bent u op zoek naar arrangementen voor de Ronde van Vlaanderen?