Partner van Spieren voor Spieren

Race evenementen

Race evenementen

Bestel nu race arrangementen voor diverse race-evenementen! Rally, Formule 1, Formule-E en sta op pole-position bij een racespektakel naar keuze. Dankzij de prestaties van Max Verstappen mag de F1 zich in Nederland verheugen in een enorme populariteit. Autosportliefhebbers zitten massaal aan de buis gekluisterd als er een de F1 op televisie wordt uitgezonden. Tv-kijken is leuk, maar weegt niet op tegen de échte beleving op het circuit bij een race evenement!

VIP Arrangement race

Geniet u binnenkort met zakelijke relaties, collega’s of familie van de beste klassen van een race evenement? Of aanschouwt u graag met eigen ogen de magistrale inhaalmanoeuvres van Max Verstappen?
Geef vandaag nog even gas en boek online een race evenement voor een Formule 1 race op de circuits van Spa, Hockenheim, Monza, Silverstone of Monaco. Met XPRNCS.com zit u altijd pole position. Misschien ook wel in Zandvoort 2020!

Historie race evenementen

Autosport is de verzamelnaam voor race evenementen die verreden worden met een gemotoriseerd voertuig met vier of meer wielen. De autosport is altijd nauw verbonden geweest met de ontwikkeling en marketing van autofabrikanten. Onder de noemer ‘win on Sunday, sell on Monday’, namen de pioniers onder de autofabrikanten al deel aan diverse race evenementen. Zelfs in het geval van de eerste auto (de Benz uit 1886) was al sprake van een evenement, omdat verschillende mensen weddenschappen hadden afgelegd op het slagen van de eerste proefrit.

Arrangementen nodig? Bestel ze nu online

Houdt u van het indringende geluid van ronkende motoren en de geur van verbrand rubber op een race evenement? Of bent u een raceliefhebber van de unieke sfeer op het circuit tijdens een race evenement? Bezoek met uw klanten, relaties of autosportvrienden een race in Nederland, België, Duitsland, Italië, Engeland of Monaco. Via XPRNCS regelt u snel en eenvoudig VIP arrangementen voor de diverse Europese evenementen, maar ook ver buiten Europa werkt XPRNCS met de juiste partners om u te voorzien van de beste race beleving ter wereld!