PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Red Bull Racing & Premier League

Stap binnen in de wereld van pure snelheid en technische perfectie met een exclusieve rondleiding door de Red Bull Racing Factory, gevolgd door een onvergetelijke Premier League-wedstrijd in het hart van Londen!

Begin je reis met een kijkje achter de schermen van een van ’s werelds meest geavanceerde Formule 1-teams. Ontdek de fascinerende wereld van de autosport terwijl je door de state-of-the-art faciliteiten van de Red Bull Racing Factory wordt geleid. Van de ontwerpstudio’s tot de werkplaatsen waar de bolides tot in de kleinste details worden voorbereid, krijg een exclusief inzicht in de geheimen achter de successen van dit legendarische team van wereldkampioen Max Verstappen.

Na de adrenaline van de Red Bull Racing Factory wacht er nog een andere sensatie op jullie, de Premier League-ervaring. Neem plaats in het stadion naar keuze en laat je meeslepen door de intense sfeer, de hartstochtelijke fans en het spectaculaire spel op het veld. Met unieke (VIP) zitplaatsen geniet je van een ongeëvenaard uitzicht terwijl je favoriete teams strijden om de overwinning.

Betreed de wereld van pure snelheid en voetbalpassie met onze exclusieve reis naar Londen! Geniet van een luxueus verblijf in een 4-sterren hotel en laat je verwennen met alle comfort en elegantie van de stad.

Tijdens deze zorgvuldig samengestelde reis hoef je je geen zorgen te maken over de logistiek. Vanaf het moment dat je aankomt, regelen wij het vervoer voor je naar zowel de Red Bull Racing Factory als het stadion voor de Premier League-wedstrijd.

Bovendien zijn de vliegtickets inbegrepen, zodat je zonder stress kunt genieten van deze unieke ervaring. De prijsindicatie van deze VIP-reis bedraagt zo’n €1500,- per persoon. Deze prijs is berekend op een groep van 8 personen en is afhankelijk van diverse factoren. Daarover gaan we graag in gesprek. Altijd op basis van beschikbaarheid.

Mis deze kans niet om de sensatie van de autosport en voetbal te combineren tijdens een onvergetelijke reis naar Londen!

Neem voor meer informatie of een offerte op maat vrijblijvend contact met ons op!