PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

The Manchester Derby: United – City

Stap in de voetsporen van voetballegendes en beleef de ultieme Manchester-derby met onze exclusieve 3-daagse voetbalreis! Ontdek de opwinding van het eeuwige duel tussen Manchester United en Manchester City, terwijl beide titanen strijden om de overwinning op het nostalgische Old Trafford of Etihad Stadium.

Tijdens je verblijf geniet je van pure luxe in een prachtig 4-sterrenhotel, waar comfort en elegantie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring. Vanaf het moment dat je landt tot het moment van vertrek, zorgen wij voor naadloze transfers, inclusief retourtaxi’s tussen het vliegveld en het hotel, en een handige openbaarvervoerkaart om je gemakkelijk door de stad te verplaatsen.

Dompel jezelf onder in de bruisende atmosfeer van Manchester en beleef de passie van de lokale fans terwijl je getuige bent van een van de meest iconische wedstrijden in het voetbal. Dit is niet zomaar een reis; dit is een kans om de intensiteit van de Manchester-derby te ervaren en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan.

Tijdens deze derby beleef je niet alleen de intense rivaliteit tussen Manchester United en Manchester City, maar ook de rijke geschiedenis die deze ontmoeting kenmerkt. Al decennialang vormen deze twee clubs de kern van het voetbal in Manchester, waarbij de strijd om de lokale superioriteit vaak gepaard gaat met legendarische momenten en historische overwinningen. Het is een duel doordrenkt van passie en traditie, waarbij elke ontmoeting een nieuw hoofdstuk toevoegt aan de fascinerende geschiedenis van deze iconische derby.

De indicatieve prijs per persoon bedraagt €1350,- pp en is gebaseerd op een groep van 8 personen. Deze prijs kan variëren op basis van de specifieke behoeften van jouw groep. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte en maak je klaar voor een onvergetelijk voetbalavontuur in Manchester!