PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

FAQ

1. Tickets & zitplaatsen

1.1 Is mijn bestelling gelukt?

Na iedere bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met alle informatie over de levering van de kaarten. Deze komen altijd via de officiële weg van de organisator. Geen bevestigingsmail gehad? Check eerst uw spamfolder en stuur ons daarna een bericht.

1.2 Wanneer komen mijn tickets?

De levering van tickets gaat via de organisatie van het evenement en verschilt per evenement. In de bevestigingsmail vindt u daar meer informatie over. Tevens vindt u in deze mail de contactgegevens van de organisator indien de tickets niet op het afgesproken tijdstip zijn geleverd.

1.3 Wat gebeurt er als mijn evenement wordt afgelast / verzet / geannuleerd?

De organisator van het sportevenement waar u de arrangementen heeft besteld zal u informeren over de gevolgen van deze afgelasting / verplaatsing of annulering.

1.4 Waar bevinden mijn plaatsen zich exact?

De zitplaatsen worden door de organisator van het evenement toegewezen. XPRNCS.com heeft geen invloed op de toegewezen plaatsen. Waar de uiteindelijke zitplaats zich bevindt staat op het toegestuurde ticket. Ook vindt u daar meer informatie over de ingang en eventueel over parkeermogelijkheden.

1.5 Zijn mijn zitplaatsen altijd bij elkaar?

De zitplaatsen bevinden zich in de meeste gevallen naast elkaar. Bij een boeking voor een grote groep kan het zijn dat de organisator niet alle plaatsen naast elkaar heeft. De organisator van het evenement zal u daarover informeren. Er zal nooit iemand alleen zitten bij een boeking van meerdere kaarten in één bestelling.

2. Betaling & verzending

2.1 Welke betalingsmethoden zijn er?

De betaling van de door u uitgekozen VIP arrangementen vindt u in het winkelmandje. Er kan gekozen worden voor iDeal, Creditcard, Paypal en Bancontact (voor België).

2.2 Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?

Zodra de bestelling is gedaan is deze helaas niet meer via de website te veranderen of te annuleren. Neem contact met ons op om eventuele wijzigingen of toevoegingen te bespreken.

2.3 Hoe worden de tickets verzonden?

De meeste aanbieders versturen de tickets digitaal en zullen dus naar het opgegeven mailadres worden gestuurd. Omdat de aanbieder van het VIP arrangement zelf de kaarten verstuurd heeft XPRNCS.com geen invloed op de verzending.

3. Bestelling & bestelproces

3.1 Kan ik ook telefonisch bestellen?

Helaas kunt u telefonisch geen bestellingen doorgeven aangezien de bestelling op de XPRNCS.com website afgerekend moet worden. Mocht u vragen hebben of een aanvraag op maat willen doen, neem dan (telefonisch) contact met ons op.

3.2 Kan ik voor meerdere evenementen VIP arrangementen bestellen?

Het XPRNCS.com platform werkt rechtstreeks met de organisatoren en clubs voor de verkoop van VIP arrangementen. Het systeem is zo ingericht dat een bestelling van meerdere evenementen mogelijk is. De tickets worden wel per organisatie uitgeleverd, dus niet door XPRNCS.com.