PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Champions League

Champions League

Bestel nu online VIP arrangementen voor de Champions League, dan zit u binnenkort eerste rang bij een topwedstrijd in het belangrijkste voetbaltoernooi van Europa. Gaat uw voorkeur uit naar een wedstrijd van de Nederlandse vertegenwoordigers Ajax en PSV in de voorronde van het toernooi? U kunt kaarten bestellen voor de thuiswedstrijden in zowel het Philips Stadion in Eindhoven als de Johan Cruyff Arena in Amsterdam. De Champions League bekijken in de sfeervolste voetbalstadions van Nederland is een geweldige ervaring voor u en uw (zakelijke) gasten. Niet alleen zit u altijd dicht op het veld, u bent ook getuige van een topwedstrijd tegen een Europese tegenstander van kaliber.

Reserveer Champions League arrangementen voor Europese topwedstrijden

Bestel nu Champions League VIP Arrangementen via XPRNCS.com en geniet straks 90 minuten lang van een topwedstrijd op het scherp van de snede. De mogelijkheden reiken verder dan de Nederlandse landsgrenzen. Bezoek een thuiswedstrijd van Liverpool op Anfield Road en zing uit volle borst mee als uit tienduizenden kelen het befaamde You’ll never walk alone’ klinkt. Uw voetbalhart gaat sneller kloppen als de supporters van die Gelbe Wand als één man achter hun favoriete club Borussia Dortmund gaan staan. Of kijk uw ogen uit in Nou Camp in Barcelona waar de beste voetballers ter wereld al jarenlang hun kunsten vertonen.

Knik deze voorzet op maat tegen de touwen en reserveer op tijd uw VIP Arrangementen voor de Champions League.

Geschiedenis Champions League in vogelvlucht

De Champions League is de opvolger van het Europacup 1, het toernooi waaraan elk jaar de landskampioenen deelnamen van de landen die aangesloten zijn bij UEFA. Grote Europese ploegen streden in dit befaamde toernooi om de felbegeerde beker met de grote oren. Ook Nederlandse clubs waren succesvol in dit toernooi. Denk aan de overwinningen van Feyenoord (1970), Ajax (1971, 1972 en 1973) en PSV (1988). Midden jaren ’90 van de vorige eeuw startte het toernooi met een poulefase in plaats van het vermaarde knock-outsysteem. Stapsgewijs namen ook de nummers 2, 3 en 4 van de Europese topcompetities deel. De laatste jaren maken vooral de Spaanse, Duitse, Engelse en Italiaanse topteams de dienst uit. Real Madrid is recordhouder met 13 overwinningen.

VIP Hospitality Champions League nodig? Bestel ze nu online

Een bezoek aan een Champions Leaguewedstrijd in Amsterdam, Eindhoven of een Europese stad als München, Parijs, Madrid of Londen biedt veel meer dan het kijken naar een voetbalwedstrijd alleen. Trakteer uzelf en uw zakelijke relaties op een compleet arrangement en combineer topsport met netwerken op het allerhoogste niveau. Benut nu deze buitenkans om zakelijk te scoren. Overtuigd? Bestel snel en eenvoudig online op XPRNCS.com uw volledig verzorgde arrangementen voor een wedstrijd in de Champions League naar keuze. Liever een (groeps-)reis op maat? Neem dan even contact met ons op!