PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Referenties

Ervaringen

XPRNCS.com is opgericht in 2018 en sindsdien hebben wij al een groot aantal klanten blij gemaakt met zakelijke arrangementen in diverse sporten. Hieronder geven wij een overzicht van een aantal mooie reacties die wij kregen na het bezoeken van het sportevenement. Heeft u ook een mooie ervaring met XPRNCS.com die u wilt delen? Stuur ons een mail en wij plaatsen hem hier graag!


F1 Abu Dhabi & WK Qatar

Stan van Dinter:

“Ik was één van de gelukkigen die met eigen ogen zag hoe zowel Max Verstappen als OnsOranje er met de winst vandoor gingen. Een bomvol weekend met alleen maar hoogtepunten: van grote sportwedstrijden tot een rondvaartboot door Dubai, en van moskee-excursie tot lunch bij een sterrenzaak in Qatar.

Alles perfect georganiseerd door XPRNCS onder enthousiaste begeleiding van Eric Nooijen, die zowel voor, tijdens als na de reis aan een half woord genoeg had om dit toch al geweldige weekend naar een nog hoger niveau te tillen. Zeer zeer aanbevolen!”

Grand Prix Formule 1 van Austin

Jorgen Lindahl, GreenTex:

“Na meerdere positieve ervaringen in Zandvoort hebben we nu ook een top weekend gehad in Austin. Geweldige sfeer, een mooie race en natuurlijk prachtige tribuneplaatsen. Dat kan je wel aan XPRNCS overlaten!”

Grand Prix Formule 1 van Nederland

Jorrit Wolters, MKB Lease:

Het was allemaal top geregeld! Van vervoer, tot aan de strandtent en de prachtige plekken. Onze klanten zijn lyrisch en hebben een prachtige beleving gehad. Het was klantenbinding tot de MAX ;-)) voor ons.

Benfica – Ajax

Stan Hegt, Outflank:
Deze trip naar Lissabon voor de wedstrijd Benfica – Ajax was uitstekend verzorgd door XPRNCS. Een prettige chartervlucht met een bekende maatschappij, Nederlandstalige reisbegeleiding, een keurig hotel en het allerbelangrijkste: perfecte plekken in het stadion! Ook de zakelijke aspecten zoals facturatie zijn dik in orde. Kortom, XPRNCS verdient een absolute aanbeveling om je (zakelijke) relaties een unieke beleving te bieden.”


Real Madrid – Ajax

Stijn Lemmens, Borrenbergs Groep:
“Het was echt super, en wat een resultaat. Super beleving!
De reis, transfer, hotel, begeleiding was allemaal hartstikke goed! Super, dank jullie wel.”

Henk Klatter, HealthOne BV:
“Wat een geweldige vreugde en unieke beleving hadden wij bij de laatste goal van Lasse Schöne! Deze vreugde werd mede mogelijk gemaakt door XPRNCS, want we hadden de best mogelijke plaatsen op drie meter van het heilige gras!”

Ed Burgers, Lijnbaansgracht Beleggingen:
“AJAX & XPRNCS verzorgen magische avond in Madrid (place to be). Gracias!”


Formule 1 Spa-Francorchamps

Willem Wennekes, Bechtle:
“Vanuit onze klanten en medewerkers is er steeds meer vraag naar diversiteit van incentives voor grote en kleine groepen. Echter moet de beleving die we bieden voldoen aan onze standaard en we leggen de lat ook hier hoog. XPRNCS.com weet hieraan te voldoen. Zo beleefden wij een op maat gemaakte dagtrip naar de vrije training & kwalificatie van de Formule 1 van België. Een fantastische dag waar wij volledig ontzorgd werden en ons konden richten op de klanten die we meenamen!”


Manchester Derby

Edward van Wonderen, Holland Plug International:
“Deze trip naar Manchester was tot in de puntjes georganiseerd. Dat gaf ons de ruimte om optimaal te genieten van alles dat aangeboden werd. Het hotel in Manchester was uitzonderlijk, het programma divers en de groep compact en gelijk gestemd. We hebben genoten en maken graag nog een keer gebruik van XPRNCS.com!”

Bram Geleijns, Saelmans Makelaardij: 
“First class football arrangement met leuke mensen en goede service. Twee top dagen gehad in Manchester met als kers op de taart de Manchester derby. Vlucht, transfer, hotel en activiteiten allemaal perfect geregeld!”


Amstel Gold Race

Damian van Essen, Vidox Media:
“Na een eerder mooi VIP avontuur via XPRNCS bij de Tour de France hebben wij ditmaal arrangementen geboekt voor de Amstel Gold Race. Wat hebben we genoten van de magische Amstel Gold Race 2019! Losstaand van de legendarische wedstrijd met Van der Poel als winnaar, was het ook een uniek arrangement met alles er op en eraan. Wij hebben genoten van de start en de finish op 2 meter afstand! Verder was het vervoer, eten, drinken en de service TOP geregeld door de AGR organisatie. Uniek! Dank jullie wel!”


Jumbo-Visma Experience

Martin Bevers, Bevers & Boschman – Verzekeringen en Hypotheken
“Wat een belevenis…! Zo dicht bij een wielerploeg kom je normaal nooit. En dat Laurens de Plus van Jumbo-Visma dan ook nog de BinckBank Tour won maakte de dag extra bijzonder. Top geregeld, XPRNCS.com en Jumbo-Visma!”