PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Skybox PSV

Skybox PSV

Bestel online kaarten om een wedstrijd te kijken vanuit uw eigen skybox bij PSV, dan zit u binnenkort eerste rang bij een thuiswedstrijd van de landskampioen. Het Philips Stadion aan de Frederiklaan is een van de sfeervolste voetbalstadions van Nederland. Waar u ook zit, u zit altijd dicht op het veld. En bij wedstrijden op woensdag- en zaterdagavond zorgt de lichtinstallatie voor een geweldige opkomstshow! In het eigen stadion is PSV bijna onverslaanbaar! Geen wonder dat elke thuiswedstrijd 35.000 toeschouwers hun favorieten aanschouwen en aanmoedigen. U kunt deze unieke ervaring nu zelf met zakelijke relaties beleven.

Een-tweetje tussen topsport en gastvrijheid

Wilt u straks ook 90 minuten genieten van de club die deze eeuw is uitgegroeid tot de succesvolste club van Nederland. In de Lichtstad weten de spelers wat het betekent om het publiek tot in de blessuretijd te vermaken. Vanuit de Business Club heeft u een prima zicht het veld en bekijkt u de wedstrijd vanuit uw eigen skybox. In hartje centrum maakt u een geslaagd een-tweetje tussen topsport en Brabantse gastvrijheid en gemoedelijkheid.
Deze voorzet laat u toch niet onbenut? Kortom, reserveer op tijd uw tickets voor een skybox van PSV.

Historie PSV in vogelvlucht

Sinds de jaren zeventig van de vorige eeuw behoort PSV tot de traditionele top 3 van Nederland. Samen met Ajax uit Amsterdam en Feyenoord uit Rotterdam. De club is in 1913 opgericht als de Philips Sport Vereniging. Nog steeds bestaan er een nauwe band tussen de club en de multinational. Jarenlang prijkte de naam van Philips op de shirts. Ook het stadion is naar het bedrijf genoemd. PSV kroonde zich 24 keer tot landskampioen en won 9 keer het nationale bekertoernooi. Twee keer won PSV een internationale prijs: de UEFA-cup in 1978 en de Europacup 1 (voorloper Champions League) in 1988.

Eigen skybox PSV nodig? Bestel nu online

Een bezoek aan een thuiswedstrijd van PSV in uw eigen skybox heeft veel meer om het lijf dan het kijken naar een voetbalwedstrijd alleen. Aan de Oost-, Noord- en Westzijde van het Philips Stadion bevinden zich 50 skyboxen en Business Rooms welke zakelijke te huur zijn. In deze bijzondere ambiance geniet u samen met relaties, klanten en/of collega’s van een hapje, een drankje en (live) entertainment. Hier krijgt u een buitenkans om zakelijk te scoren. Overtuigd? Bestel nu snel en eenvoudig via XPRNCS uw kaarten voor een skybox bij PSV of neem contact met ons op voor een maatwerkvoorstel.