PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Business seats AZ

Business seats bij AZ

De Business Club van AZ bestaat uit zo’n 500 ondernemers met allemaal één grote passie: AZ! U treft in de zakelijke ruimte bij AZ, dus veel ondernemers én u treft ze in een lekker ontspannen sfeertje. Uiteraard is voetbal de verbinding, maar ook zaken doen met elkaar is bij AZ één van de doelstellingen. Kom je een bezoek brengen als sponsor van de tegenpartij? Ook dan bent u van harte welkom en kunt u genieten van de beste VIP Hospitality!

Business & Voetbal

De 90 minuten voetbal zijn erg belangrijk in het AFAS Stadion, maar natuurlijk is ook de gezelligheid voor en na de wedstrijd iets wat de Business seats van AZ onderscheiden. Bij ons kunnen ondernemers lekker informeel netwerken, maar ook relatiebeheer van bestaande klanten op een makkelijke manier verzorgen. Onze Business seats zijn supercomfortabel en grenzen aan de meest mooie ruimtes van het stadion.

geschiedenis van AZ

Dit moet je van de club weten voordat je naar AZ gaat! AZ is een Nederlandse betaald voetbalclub uit Alkmaar en de Zaanstreek, Noord-Holland en speelt haar thuiswedstrijden in het AFAS Stadion te Alkmaar. AZ, een afkorting voor Alkmaar Zaanstreek-combinatie, ontstond in 1967 uit een fusie tussen Alkmaar ’54 en FC Zaanstreek. Het woord combinatie in de naam liet men al snel varen en ook de toevoeging ’67 is sinds 1986 uit de naam verdwenen. Net als tussen juli 1976 en juni 1982 hoort de club sinds seizoen 2004/2005 opnieuw bij de (sub)top van Nederland. Sinds 1998 speelt de tweevoudig landskampioen onafgebroken in de Eredivisie.

Business seats bij AZ? Check XPRNCS.com

Wilt u een wedstrijd bezoeken van AZ? Of bent u sponsor van de tegenpartij en wilt u uw eigen club aanmoedigen tijdens een wedstrijd in Alkmaar? Boek dan gemakkelijk uw zakelijke arrangementen op de luxe business seats van AZ via XPRNCS.com. Met één account koopt u bij alle clubs in Nederland zakelijke kaarten én bent u verzekerd van originele, door de club uitgeleverde, e-tickets tegen de normale prijs. U betaalt dus nooit teveel! Tot ziens in Alkmaar!