PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Business club kaarten

Kaarten Business Club

Bent u op zoek naar kaarten van Business Clubs in de Eredivisie of Keuken Kampioen Divisie? Dan heeft u ze nu gevonden! Zoek niet verder, want wij werken samen met alle clubs in Nederland en zorgen ervoor dat u, als ondernemer, met één account voor álle wedstrijden Business Club kaarten of Business seats kunt bestellen. Wij doen dit in samenwerking met de clubs en kunnen daardoor voor dezelfde prijs leveren als de clubs. Geen inkoop en doorverkoop dus!

Lidmaatschap Business Club

Bij de Nederlandse voetbalclubs verkopen ze prachtige lidmaatschappen van hun Business Clubs. Daarmee heeft u vaak het recht om alle thuiswedstrijden op uw eigen seats de wedstrijd te bekijken met uw (zakelijke) gasten. Maar wilt u juist niet alle wedstrijden komen, maar flexibel af en toe een wedstrijd kunnen bezoeken? Niet bij één club, maar bij meerdere clubs omdat uw klanten van diverse clubs houden? ook dan bent u bij XPRNCS aan het juiste adres. Wij bieden deze flexibiliteit! Ook andere sporten zijn beschikbaar, want wellicht houdt die ene groite klant wel van tennis in plaats van voetbal.

Hoe werkt het?

Als ondernemer bent u op zoek naar één platform waar u alle sporten zakelijk kunt boeken. Maak hiervoor een account aan op XPRNCS.com en geniet kosteloos van alle voordelen die het platform boekt. XPRNCS.com is het Booking.com van de Nederlandse sport en met één account kunt u altijd voor de scherpste prijs uw VIP Hospitality boeken. Vragen? neem gerust even contact met ons op! Wij leggen graag uit hoe u Business Club kaarten bij alle clubs kunt bestellen.

Business Club kaarten nodig? Bestel ze nu online

Een bezoek aan een thuiswedstrijd van Feyenoord, AZ, PEC Zwolle, PSV of welke club dan ook in de Business Club heeft veel meer om het lijf dan het kijken naar een voetbalwedstrijd alleen. U geniet samen met andere ondernemers van top hospitality en de mooiste zakelijke ruimtes om uw gasten te ontvangen. Vaak een heerlijke lunch of diner om uw klanten nog beter te leren kennen! Het kan via XPRNCS.com bij alle wedstrijden in Nederland! Ook Basketbal, IJshockey, Tennis en Formule 1 zijn beschikbaar.