PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Skybox Feyenoord

Kaarten Skybox Feyenoord

Bestel nu kaarten voor een Skybox bij Feyenoord, dan zit u straks eerste rang bij een thuiswedstrijd van Feyenoord. De Kuip in Rotterdam is met afstand het meest sfeervolle voetbalstadion van Nederland. Om de twee weken geeft de grootste voetbalclub van Rotterdam acte de presence voor een hondstrouw publiek. Bij elke thuiswedstrijd van Feyenoord moedigen ruim 50.000 toeschouwers hun favorieten aan. U kunt deze unieke ervaring nu zelf beleven.

Geen woorden, maar daden

Wilt u straks ook 2 keer 45 minuten lang met volle teugen genieten van de verrichtingen van de voetballers van geen woorden, maar daden. In de grootste havenstad van Europa weten voetballers wat het inhoudt om de mouwen op te stropen en het publiek te vermaken. Vanuit de skybox heeft u een prachtig zicht op de beste grasmat van Nederland. Met kaarten voor de skybox maakt u deel uit van de spreekwoordelijk twaalfde man. Bij thuiswedstrijden boezemt deze twaalfde man ontzag in bij tegenstanders en maakt hij extra krachten los bij de spelers van de thuisclub.

Korte geschiedenis Feyenoord

Feyenoord behoort al sinds mensenheugenis tot de traditionele top 3 van Nederland. Samen met Ajax uit Amsterdam en PSV uit Eindhoven. De stadionclub is opgericht in 1908. Sindsdien vierde de club uit Rotterdam-Zuid 15 keer het landskampioenschap, dertien keer werd het bekertoernooi winnend afgesloten. Vier keer won Feyenoord een internationale prijs: de Europacup 1 (voorloper Champions League) en de wereldbeker in 1970 en de UEFA-cup in 1974 en 2002.

Kaarten Skybox Feyenoord nodig? Bestel ze nu online

Een bezoek aan een thuiswedstrijd van Feyenoord in een Skybox is veel meer dan het bijwonen van een voetbalwedstrijd. Het is ook een buitenkans om relaties, klanten en/of collega’s te ontvangen in een sportieve ambiance. Sport verbroedert immers. Voorafgaande aan de wedstrijd, in de rust en na afloop geniet u van een lunch, een hapje en een drankje of een diner. Vanzelfsprekend is alles tot in de puntjes geregeld: van parkeerplaats tot vertier en van een gereserveerde zitplaats tot een leuk aandenken aan een onvergetelijke middag of avond. Is uw sportieve interesse gewekt? Bestel nu snel en eenvoudig via XPRNCS uw kaarten voor de Skybox van Feyenoord.