PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Skybox FC Utrecht

Skybox FC Utrecht

Bent u op zoek naar een unieke beleving voor u en uw (zakelijke) gasten? Overweeg dan een wedstrijd een eigen skybox bij FC Utrecht. Stadion Galgenwaard in de Domstad staat bekend als een van de gezelligste voetbalstadions van Nederland. Waar u ook zit op de tribune, u heeft altijd een uitstekend zicht op het veld. In het eigen stadion krijgt FC Utrecht de steun van zeer fanatieke aanhang. Bij de thuiswedstrijden van de Domstedelingen zitten er bijna 25.000 toeschouwers op de tribune om hun favorieten naar de overwinning te schreeuwen. Of u nou supporter bent van FC Utrecht of niet: als voetbal- of sportliefhebber wilt u deze unieke ervaring toch een keer zelf beleven.

Voorzet op maat voor topsport en gastvrijheid

Wilt u straks 2 keer drie kwartier genieten van de enige Nederlandse club die voetbalt in de stijl van het Engelse kick and rush? In de Domstad stropen de voetballers de mouwen op en gaan ze voorop in de strijd om de hondstrouwe aanhang te vermaken. Vanuit uw eigen skybox ervaart u de unieke combinatie van gastvrijheid en sportiviteit. Op de vierde of vijfde verdieping heeft u een panoramisch uitzicht op het veld. U heeft deze voorzet op maat nu voor het inkoppen. Het enige wat u hoeft te doen is op tijd uw kaarten reserveren of even contact met ons op te nemen en dan zit u wellicht in een eigen skybox bij FC Utrecht.

Historie FC Utrecht in een notendop

FC Utrecht is in 1970 opgericht na een fusie tussen de Utrechtse voetbalclubs Elinkwijk, DOS en Velox. Net als Ajax, Feijenoord en PSV is FC Utrecht nog nooit uit de eredivisie gedegradeerd. Buiten de traditionele top 3 was FC Utrecht bovendien de eerste club in Nederland die in 2004 beslag legde op de Johan Cruyff Schaal: de wedstrijd tussen de landskampioen en de bekerwinnaar. FC Utrecht heeft een naam opgebouwd als een echte cupfighter. In de seizoenen 1984/1985, 2002/2003 en 2003/2004 hielden de spelers na het winnen van de bekerfinale de ‘zilveren dennenappel’ in de lucht. Ook in Europees verband speelde FC Utrecht gedenkwaardige wedstrijden. Bij de echte supporters staan de duels tegen Real Madrid, Hamburger SV en Zenit Sint-Petersburg in het geheugen gegrift.

Wedstrijd kijken in skybox bij Utrecht? Bestel nu online

Een bezoek aan een thuiswedstrijd van FC Utrecht in de Business Club is met recht een bijzondere belevenis. Een eigen skybox is ideaal voor ondernemers die een avond of middag hun klanten in de watten willen leggen. In deze entourage geniet u met volle teugen van een hapje, een drankje en (live) entertainment. Samen met relaties, klanten en/of collega’s. Overtuigd? Bestel nu snel en eenvoudig via XPRNCS uw kaarten voor de een eigen skybox bij FC Utrecht bij topwedstrijden zoals FC Utrecht – Ajax, FC Utrecht – Feyenoord of FC Utrecht – PSV!