PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

MotoGP

Moto GP

Wilt u ook dit seizoen weer de beste plekken om de MotoGP te volgen? Volledig verzorgde reizen of juist alléén de VIP Tickets boeken? Bij ons bent u verzekerd van de beste arrangementen tegen de beste prijs. Met een account op XPRNCS.com kunt u zelfs Paddock kaarten bestellen en superdicht op de actie staan. Niet alleen bij MotoGP, maar ook Moto2 en Moto3 bieden deze unieke beleving!

Reserveer MotoGP Hospitality

U kunt tijdens deraces van 2019 te gast zijn als Sponsor of the Weekend bij het MotoGP Petronas team inclusief MotoGP Paddock Pass. Een unieke kans om midden in de Grand Prix wereld te gast te zijn bij één van de beste teams. Inclusief pitbox bezoek dat u de kans geeft de MotoGP warming-up vanuit de pitlane kunt volgen!

U bent gedurende het weekend welkom in de Hospitality unit van het MotoGP Petronas team waar u van ontbijt tot lunch compleet verzorgd wordt. Uiteraard staat de koffie en thee ’s morgens klaar en kunt u onder het genot van een wijntje, biertje of frisdrank in de middag de laatste nieuwtjes van het team vernemen.

Een geweldige ervaring die zowel zakelijk als privé de mogelijkheid geeft om contacten te leggen met sponsoren in de dynamische Grand Prix wereld.

MotoGP met Pecco Bagnaia en voorheen Valentino Rossi

Valentino Rossi, reed altijd met zijn vaste nummer 46 en werd de eerste wereldkampioen in de MotoGP (opvolger van de 500cc) en herhaalde dit in de drie volgende seizoenen. Voor aanvang van het seizoen 2004 maakte hij een veelbesproken overstap van Honda naar Yamaha. Nicky Hayden won de titel in 2006 en Casey Stoner in 2007. Andere bekende rijders zijn Sete Gibernau, Marco Melandri, Dani Pedrosa, Marc Marquez en Jorge Lorenzo. Jurgen van den Goorbergh reed in 2002 met een Honda-viercilinder van 500 cc, maar kon niet opboksen tegen de viertakten. Hij maakte een kleine comeback in 2005 in de klasse, als vervanger van de geblesseerde Makoto Tamada. Wilt u naar de TT Assen?

VIP Hospitality MotoGP, Moto2 of Moto3? Bestel ze nu online

Een bezoek aan een MotoGP race kunt u invullen zoals u zelf wilt. Van een compleet verzorgde reis tot aan losse tickets, maar ook als gast van één van de teams. Deze unieke beleving zal er voor zorgen dat u nóg meer van de sport gaat houden en dat u de grootste fan wordt van dit team. Een unieke beleving voor u en uw gasten!