PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Zakelijk Formule 1 bezoeken

Bezoek de F1 Nederland met gasten

Dankzij de prestaties van Max Verstappen mag de F1 zich in Nederland verheugen in een enorme populariteit. Het is daarom steeds lastiger om arrangementen te bemachtigen voor de Dutch GP. Dankzij onze goede (inter-)nationale contacten kunnen wij u en uw gasten wel zakelijk Formule 1 laten bezoeken in Zandvoort.  Er gaat niets boven de beleving ‘op het circuit en goed verzorgde (VIP) #Hospitality in de door ons afgehuurde Beachclub tegenover de ingang van Circuit Zandvoort.

VIP Arrangement

Geniet u binnenkort met zakelijke relaties, collega’s of familie van de Nederlandse Formule 1? Of aanschouwt u graag met eigen ogen de magistrale inhaalmanoeuvres van Max Verstappen? Geef vandaag nog even gas en boek online een zakelijk Formule 1 arrangement bij de GP van Zandvoort. Met XPRNCS.com zit u altijd pole position. Andere races zijn uiteraard ook te bezoeken via XPRNCS.com.

Arrangementen door de jaren heen

Autosport is de verzamelnaam voor race evenementen die verreden worden met een gemotoriseerd voertuig met vier of meer wielen. De autosport is altijd nauw verbonden geweest met de ontwikkeling en marketing van autofabrikanten. Onder de noemer ‘win on Sunday, sell on Monday’, namen de pioniers onder de autofabrikanten al deel aan diverse race evenementen. Zelfs in het geval van de eerste auto (de Benz uit 1886) was al sprake van een evenement, omdat verschillende mensen weddenschappen hadden afgelegd op het slagen van de eerste proefrit.

Dutch GP

Zakelijke F1 Arrangementen nodig? Bestel ze nu online

Houdt u van het indringende geluid van ronkende motoren en de geur van verbrand rubber tijdens een zakelijk F1 evenement? Of bent u een raceliefhebber van de unieke sfeer op het circuit tijdens een F1 evenement? Bezoek met uw klanten, relaties of autosportvrienden een race in Nederland, België, Duitsland, Italië, Engeland of Monaco. Via XPRNCS regelt u snel en eenvoudig VIP arrangementen voor de diverse Europese races, maar ook ver buiten Europa werkt XPRNCS met de juiste partners om u te voorzien van de beste race beleving ter wereld!