PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Sport evenementen

Sport evenementen
Een prachtig middel voor relatiebeheer of netwerken! 

Sport is een prachtig middel om uw klanten eens uit te nodigen en ze beter te leren kennen. Relatiebeheer bij een sportevenement zorgt ervoor dat u uw klanten niet alleen wat beter leert kennen, maar ze ook spreekt in een informelere setting dan op een bedrijf is een stoffige vergaderkamer. U eet eerst een hapje, doe samen een drankje en praat over veel zaken. Juist ook over privé aangelegenheden, hobby’s, familie en natuurlijk uw verbindende factor: de sport!

VIP Arrangement volledig verzorgd

Bij vele sporten biedt XPRNCS volledig verzorgde arrangementen zodat u zelf alleen nog maar hoeft te boeken. natuurlijk kunt u uw klant al ophalen of ergens bij de ingang afspreken. Na binnenkomst begint bij veel sporten het feestelijke arrangement al. Een diner of lunch, een voorbeschouwing door de technisch directeur en dan de wedstrijd. Of dit nu voetbal, korfbal, handbal of Formule 1 is, u bent informeel in gesprek met uw klant of prospect en laat hem of haar genieten van zijn of haar favoriete sport.

‘Sportief netwerken’

Netwerken bij een sportclub brengt sportminnende ondernemers dichter bij elkaar. Ga je vaker naar dezelfde club, houd dan deze tips in gedachten!

Je ontmoet ondernemers met dezelfde passie!
Een netwerkbijeenkomst bij een sport evenement is geen marktplaats. Eerst het contact, dan de zaken. In een sfeer van gedeelde passie en enthousiasme voor ‘jullie’ sportclub komt u sneller de mens achter de ondernemer tegen en is het ijs sneller gebroken.

Succesvol netwerken vergt een lange adem.
Het is geen sprint, maar een marathon. Bij een sportclub komt u met regelmaat dezelfde ondernemers tegen bij wedstrijden. U heeft dus de tijd om elkaar goed te leren kennen en te ontdekken wat u voor elkaar kunt betekenen.

Sport verbroedert
Het lijkt een cliché maar het is een waarheid als een koe: sport verbroedert. Je deelt de vreugde bij een overwinning en de teleurstelling bij verlies. In die sfeer is de gunfactor naar elkaar veel hoger dan in een puur zakelijke omgeving.

 

Netwerken bij een sportclub?

Bent u van plan om uw relaties te nodigen voor een sportevenement of overweegt u te gaan netwerken bij een voetbalwedstrijd? Probeer eerst eens één of twee keer een los wedstrijdarrangement! Alleen met XPRNCS heeft u de mogelijkheid om losse arrangementen te boeken per club en per wedstrijd. Misschien wilt u wel eens kijken welke Business Club het beste bij u past? Dat kan bij ons, zonder extra kosten en zonder lidmaatschap waar u een seizoen aan vast zit. Gewoon per wedstrijd online te boeken en uitgeleverd door de club!