PARTNER VAN SWIM TO FIGHT CANCER EINDHOVEN

Race arrangementen

Race Arrangementen

Bestel nu race arrangementen voor diverse raceklassen! Rally, Formule 1, Formule-E en sta op pole-position bij een racespektakelnaar eigen keuze. Dankzij de prestaties van Max Verstappen mag de F1 zich in Nederland verheugen in een enorme populariteit. Autosportliefhebbers zitten massaal aan de buis gekluisterd als er een de F1 op televisie wordt uitgezonden. Tv-kijken is leuk, maar weegt niet op tegen de échte beleving op het circuit!

VIP Arrangement race

Geniet u binnenkort met zakelijke relaties, collega’s of familie van de beste klassen van de autosport? Of aanschouwt u graag met eigen ogen de magistrale inhaalmanoeuvres van Max Verstappen?
Geef vandaag nog even gas en boek online Race Arrangementen voor een Formule 1 race op de circuits van Spa, Hockenheim, Monza, Silverstone of Monaco. Met XPRNCS.com zit u altijd pole position.

Korte historie Autosport

Autosport is de verzamelnaam voor wedstrijden die verreden worden met een gemotoriseerd voertuig met vier of meer wielen. Wedstrijden met gemotoriseerde voertuigen met minder wielen vallen onder motorsport.

De autosport is altijd nauw verbonden geweest met de ontwikkeling en marketing van autofabrikanten. Onder de noemer ‘win on Sunday, sell on Monday’, namen de pioniers onder de autofabrikanten al deel aan diverse wedstrijden. Zelfs in het geval van de eerste auto (de Benz uit 1886) was al sprake van autosport, daar verscheidene mensen weddenschappen hadden afgelegd op het welslagen van de eerste proefrit. Wij brengen u overal naartoe! Van Historic races tot de top of the line in Formule 1!

Arrangementen nodig? Bestel ze nu online

Houdt u van het indringende geluid van ronkende motoren en de geur van verbrand rubber? Of bent u een raceliefhebber van de unieke sfeer op het circuit tijdens trainings- en wedstrijddagen? Bezoek nu met uw klanten, relaties of autosportvrienden een race in Nederland, België, Duitsland, Italië, Engeland of Monaco. Via XPRNCS regelt u snel en eenvoudig VIP arrangementen voor de diverse Europese races, maar ook ver buiten Europa werkt XPRNCS met de juiste partners om u te voorzien van de beste race beleving ter wereld!